Widok

ORCHIDEA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie!
Od 23.09.2005 r. jestem mezatka, a slub bralam w kosciolku w Chwaszczynie, natomiast wesele odbylo sie w Orchideii. Wszystkim goraco polecam uroczy kosciolek, zespol mlodziezowy spiewajacy w skladzie 10 osob (w tym 2 osoby graja na gitarach) i ks. Slawomira Skoblika, ktory wyglosil kazanie, ktorego wszyscy z przejeciem sluchali. Msza miala niepowtarzalny, kameralny i romantyczny charakter z radosnym nastrojem.
Wesele odbylo sie na 65 osob- jedzenie bardzo smaczne. Bardzo milo wspominam pania Marylke -organizatorke i reszte obslugi.
To wszystko moze brzmi jak frazesy dlatego zalaczan kilka zdjec z tego Wyjatkowego Dnia ;)

image

image

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Faktycznie śliczny ten kosciolek a z was sliczna para:-) Wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia,duzo szczescia i zebyscie zawsze byli tacy usmiechnieci!:-)

dołączam do życzeń ;) wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich życiowych planów

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Hek. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Mam pytanko. Czy nie było problemu z urządzeniem wesela na 65 osó w Orchidei? Bo sama jak pytałam to było założenie, że impreza musi być na minimum 100 osób. Pozdrawiam
My organizowalismy slub w piatek, moze dlatego nie byla wymagana konkretna liczba gosci- z tym, ze sale rezerwowalismy w listopadzie 2004, moze miedzyczasie cosik sie zmienilo.

Dziekuje za zyczenia i zycze powodzenia ... oraz szczescia!
W maleńkiej obrączce uczuć świat cały,
miłość obowiązek i wzniosłe ideały....
Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele
- na całe życie włożona w kościele...
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;*
Ślicznie razem wygladacie ;)
Mieszkam w Osowie (bardzo blisko Chwaszczyna) ale w życiu bym nie pomyslala ze jest tam taki piekny kościółek - naprawde jestem w szoku ;)
serdecznie pozdrawiam Kama
Śliczna z was para !! Wszystkiego naj, naj, naj życzę

hej:)
z tego co ja wiem to obowiazek 100 osob jest tylko w sezonie. mysle, ze teraz poprostu jest juz po sezonie.
pozdr
kasia
Super fotki !!! Tylko te male troche nie ostre. Kto robil ?

Wszystkiego naj zycze !!!
Sto lat Młodej Parze!!! :)))

Też chciałam wesele w Orchidei ale w końcu stanęło na Zaścianku... Mam nadzieję że to dobry wybór.

Jeszcze raz wszystkiego naj!
Rzadko na forum ogląda się TAKIE pary :)
do góry