Widok

Ocypel OW Mleczarz - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy polecacie to miejsce na wakacje? Jaka opcja noclegu najlepsza na pobyt z dwójką dzieci: 5 lat i 2 latka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam. Byliśmy dwa razy.

Są domki parterowe: dwa pokoje, mała łazienka z prysznicem, mała kuchnia z kuchenką elektryczną, mała lodówka w większym pokoju. W każdym pokoju po dwie kanapy 2-osobowe. (Przynajmniej tak było w naszym domku)

Domki piętrowe - duży dom jakby dzielony na 4 i z każdej strony osobne wejście. Na dole salon z kominkiem i 1 kanapa 2-os. Łazienka z prysznicem i fajny aneks kuchenny. Na górze nie pamiętam dokładnie ale chyba 1 kanapa 2-osobowa i 2 tapczany 1-osobowe. Minusem są strome schody na górę. Mój(wtedy 5-latek) bał się ich ale jako, że mieliśmy wejście do domku na przeciwko sali gdzie miało być wesele - mogliśmy zmienić domek. I wtedy przenieśliśmy się do parterowego.

Także moja rada - brać domek z daleka od restauracji/sali weselnej. Jeśli weźmiesz parterowy bliżej jeziora - będziesz mieć widok z tarasu na plac zabaw ;) tak samo jeśli piętrowy z wejściem od strony jeziora.

Mają pyszne obiady :)

Są jeszcze pokoje/apartamenty. Ale my wolimy domki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za info :-) a duże tłumy tam są w sezonie?
Pewnie tak. Tym bardziej, że jest kilka ośrodków koło siebie + prywatne domki. Do tego organizują np. spływy kajakowe. Ponoć pyszne gofry mają (bar jest na dole, pod apartamentami) i przychodzą ludzie z zewnątrz. Tak samo na plac zabaw.

My byliśmy na początku czerwca i w połowie września ;) Nie zależało nam na pływaniu w jeziorze tylko na odpoczynku w ciszy ;)

Mogło się tam coś pozmieniać, bo ciągle się rozbudowują. Nie wiem na jakim etapie jest budowa krytego basenu ;) Jak byliśmy we wrześniu 2014 to był plan. Właściciele chcieli basen, żeby poza sezonem goście też mogli popływać. Poza tym w okolicy nie ma basenu i jak sami chcieli z dziećmi jechać na basen to była już większa wyprawa.

Inne tematy z forum Podróże

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (14 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

do góry