Widok

Od wczoraj Stała klijętka

Byłam wczoraj w salonie pana dariusza degowskiego ktory został mi polecony generalnie same dobre opinie słyszałam wiec sie wybrałam po wcześnieszym umówieniu sie.Idealnie został mi dopasowany kolor razem delikatnymi pasemkami ktore mnie roswietliły i te fachowe strzyzenie.Samo podejscie to pełen profesionałizm nie ma co sie ropisywac serdecznie polecam,naprawde warto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moj ulubiony fryzjer :)
Gdzie jest ten salon? i jakie sa ceny?
właśnie :) gdzie jest ten salon i ile kosztuje strzyzenie? :)
stała co?????!!! klijętka? a cóż to takiego ta klijętka?
UL.Heweliusza 31
a tu znajdziesz cennik www.degowski.pl
wczesniej mial salon na oruni
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Klijętka ????? Ze wsi jesteś???
To pewnie jedna z fryzjerek.
na wsi ludzie nie robią takich błędów:P a swoją drogą, co to w ogóle za porównanie?? że jak źle napisała to ze wsi?? a czym sie pochwala mieszczuchy?? chyba niskim ilorazem inteligencji skoro tak napisali!

to się tylko tyczy tej osoby, myślącej, ze jak z miasta to wyższa sfera.
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
inka.ja też jest ze wsi!!! oni sie zawsze trzymają razem! i mówią: "jo" albo "idzieta już?" albo "zatańczym? toć możem!".
tak nie mówią na wsi ale w mieście Gdyni na Grabówku czy Chyloni a mało tego nawet w centralnej Polsce:P ja przez studia mieszkam w wielkim mieście i za nic w świcie na stałe nie zostanę w wieżowcu, bo tu to dopiero jest wiocha-ludzie jak kury- jak sie robi ciemno wracają na swoją grzędę do bloków!
imageimage
czyli jednak wieśniara. to widać. i jeszcze to tłumaczenie tandetne. Wracaj na pole Lepperze i błagaj o dopłaty unijne do nic nie robienia jak wszystkie rolusy!
ach, te trolle.
W realnym życiu nie miałObyś odwagi powiedzieć czegoś podobnego dziewczynie w twarz. Chowasz się nawet na forum. Od razu widać, że jesteś osobą z klasą :)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Tak tak:) nic tylko wypowiedzi pod anonimowym szeregiem liter, to nie pierwsza wypowiedź tego czegoś w obraźliwy sposób. Człowieku schowaj się bo się ośmieszasz:))))))))) Do budy!!!!!!

Inne tematy z forum Kobieta

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

do góry