Widok

Odchudzanie

Proszę wszystkich o rozsądek. Sylwetkę można praktycznie ukształtować tak jak się tego chce. Żadne tabletki, chore diety po 500 kcal. Proszę mi uwierzyć pracuję jako trener personalny i nie zdarzyło się nigdy by podopieczny nie osiągał tego celu, który wyznaczyliśmy. Pamiętajcie nie starajcie się schudnąć w tydzień. Redukcja tkanki tłuszczowej jest procesem. Musi trwać krócej lub dłużej ale musi trwać. A głodząc się i zażywając tony preparatów "odchudzających" niszczymy zdrowie, tracimy czas i pieniądze z nadzieją że tabletko rozwiąże problem.
3 kroki
1 Nastawienie Mentalne- od odpowiedniego nastawienia i zmiany nawyków trzeba zacząć. Wiara w osiągnięcie celu jest niezbęna
2 Dieta- zbilansowana odpowiednia do danego przypadku
3 Ruch zwany również treningiem :D
Trzymam za Was kciuki

Zróbcie to dla Siebie
Fit Elita
Mikołaj Barc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

tolerancja wszyscy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

najlepsze płukanie kakałka https://forum.trojmiasto.pl/Hydrokolonoterapia-trojmiasto-t158641,1,50.html i tolerancja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zgadzam się z w/w tezą w 100 %. Co prawda nie mam trenera personalnego, ale wystarcza mi motywacja, rozsądek i efekty, które "napędzają" do działania. Zaczęłam od takich ogólnych badań kontrolnych z uwagi na przemęczenie. Ogólnie ok, jedynie żelazo lekko obniżone. Dlatego zaczęłam pić biovital tonik. Wspomaga też serce, a wiadomo po 40 to już bardziej człowiek przykłada wagę do zdrowia. Nie głodzę się, nie odchudzam ale regularnie odżywiam. Zimą chodzę na aerobik a jak już robi się w miarę pogoda to biegam i jeżdżę na rowerze. Czuję się znakomicie i do wagi też nie mam uwag.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Co na łupież!? (52 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

gdzie chodzicie do stomatologa? (18 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry