Widok

Oddam ciuszki (62-74) potrzebującej mamie

Obłuże Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jeżeli znacie kogoś, komu przydałoby się trochę rzeczy dla dziecka to proszę o kontakt na maila : lagusowa@wp.pl
mam do oddania:kaftaniki (5), śpiochy(7), pajace (5), body (4), bluzeczki (5), dresik polarowy, pajac polarowy, ogrodniczki sztruksowe, kurtkę sztruksową na polarze, skarpetki, rajstopki, czapeczki.
chciałabym to oddać całościowo.
jestem z obłuża
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
i do góry
w Wigilię sama oddałam wieeeelką siatę ciuszków po Gabrysiu ;) dla potrzebującej dziewczyny :) (w ciąży)

dałam ogłoszenie na 3mieście w "oddam" :) zgłosiła się sympatyczna Pani, która pomaga tej dziewczynie :) (z rozmowy wynikało, że jeszcze kilku innym też)

przyjechała i zabrała :) dostałam od Niej 3 maile z podziękowaniami :)

jeśli chcesz - podam Ci namiary )

podesłała mi też adres stronki gdzie można oddawać ubranka dla potrzebujących (w zamian za zwrot kosztów przesyłki): http://www.za0.pl/za0/browse.php
dzięki, już wystawiłam to ogłoszenie na tym portalu.
pozdrawiam
witam
czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne?
agusia11166@wp.pl

Sama wychowuję dziecko...

Proszę o pomoc. Jeśli ktoś mialby ubranka dla mojego synka w rozmiarze od 80, to proszę o pomoc. Jestem z Gdyni Dąbrowy. Mój mail: apadala@o2.pl

z góry dziękuję...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry