Widok

Oddam fotelik 0-13 kg

Oddam fotelik firmy berberbe (kupiony w smyku) stan bardzo dobry malo uzywany bo nie mam samochodu. niestety stoi na szafie i nie mam jak go zdjac temu stare zdjecie ale na zyczenie moge przeslac fotki na mejla. oddam za 2 opakowania chusteczek pampers baby fresh :))

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosze o zdjecia mna mejla
pszczola.maj5@wp.pl
image
takżę poproszę o zdjęcia i gdzie odbiór? fiolka81@onet.pl
hej dziewczyny dopiero wieczorem bede moglam zrobic foty bo nie mam jak zdjac tego fotelika z szafy :)

a odbior gdynia okolice urzedu miasta
Risika ja bym go i tak wzięła bo bardzo mi się przyda. Odezwij się do mnie na maila - fiolka81@onet.pl , to się jakoś dogadamy:)
napisalam :-)
Risika jesli nikt nie wezmie to ja bym byla chetna dla kolezanki, ktora ma taka sobie sytuacje...
image
image
Risika napisalam wczoraj maila w sprawie odbioru fotelika:) Gdyby nie dolecial to moj mail: kasiaczek007@tlen.pl
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry