Widok

Odebrałam suknie... jest okropna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny dzisiaj odebralam swoja suknie. NIe jestem zadowolona. Nie jest jeszcze dopasowana bo do slubu jeszcze troche czasu ale po prostu sie załamałam. U góry sa jakies falbany odstajace, w tej sukience co przymierzalam to tak nie odstawały i wygladałam dosc szczupło, sukienka ładnie schodziła w doł. W mojej wygladam jak baleron. Mam osobno gorset i suknie, gorset na podbiciu, Panie zapewniały ze nie bedzie widac gdzie konczy sie spodnica-a widac. W tamtej sukni sie zakochałam, ta jest straszna. Nie wiem moze po dopasowaniu bedzie inaczej, ale wyobrazałam sobie ze stane pierwszy raz w mojej sukience i sie zachwyce, a ja ledwo powstrzymywałam łzy... Dodam jeszcze ze od czasu wybrania sukni schudłam 10 kilo, a wygladam w tej kiecce grubiej niz wtedy... Nie wiem co mam robic, wszytsko jest do dupy:( siedze i rycze jak bobr;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O kurcze, a jakiejś reklamacji nie można złożyć???
Ile do ślubu Ci zostało?
Nie przejmuj się, coś na pewno da się zrobić/przerobić.
3 miesiace... rzecz w tym ze kroj jest prawie taki sam, tyle ze ta moja jest o wiele szersza i bardziej falbaniasta, te falbany jakby bardziej odstaja... Panie mowia ze ta ktora mierzylam w salonie byla mniejsza i ze to dlatego:(:(:(
a jaki to model mozna wiedziec??? chcialabym zobaczyc sukienke...moze mozna cos zrobic
Kurcze co za dzień dzisiaj, ja się załamałam bo nie starczy nam kasy i będzie trzeba wziąć kredyt na wesele, koleżanki narzeczony dzisiaj miał wypadek i ma zmiarzdzoną stopę na miesiąc przed weselem i już wie że na własnym weselu nie zatańczy, a Ty masz problemy z sukienką :( A to przecież nie jest 13 piątek :(

Moim zdaniem powinnaś pójść do tego salonu i poprosić o poprawki, może masz fotki z tej pierwszej przymiarki i pokażesz im o co dokładnie chodzi. Do ślubu masz jeszcze troche czasu więc myślę że da radę coś poradzić... Tylko nie sieć i nie rycz bo to nic nie pomorze...
Miało być: Tylko nie siedź i nie rycz bo to nic nie pomoże... bo zaraz zaczną mi przygryzać że jestem niedouczona i nie umiem ortografi :)
Wlasnie nie robilam fotek na pierwszej przymiarce bo nie bylo wolno, a pozniej jak zamawialam to juz nawet nie przymierzałam. Suknia ejst pomieszaniem dwoch modeli ale nie wiem jakich, napewno sa one z zeszłej kolekcji wiec nie ma juz tej sukni na stronie salonu.
Kurcze Agusia zeby to bylo takie proste... mamy teraz tyle latania i stresow z tym slubem, z remontem, jedyna pocieche mialam miec z tej sukni a tu sie okazuje ze to totalna klapa...
Kurcze, to kiepsko, ale ja bym jeszcze poszła do tego salonu i poprosiła o poprawki, przecież oni do tego są :) A masz już całą kwotę wpłaconą za sukienkę czy tylko zaliczkę??
a czemu odebrałaś niedoprasowaną ? przecież to ich zakichany obowiązek....
nie martw się, spróbuj ją zareklamować, niech ci poprawią to, co ci się nie podoba
Beda jeszcze dopasowania bo poki co mam ejszcze 3 miesiace do slubu i wole miec poprawki pozniej, mam nadzieje ze cos jeszcze schudne. Dopasowanie mam we wrzesniu. Maja ja uprasowac juz po wszystkich poprawkach itp. Tylko ze ja teraz juz widze ze to nie jest to:(
a wklej zdjecie siebie w sukni to zobaczymy czy jest tak okropnie , ale napewno nie jest tak zle :) usmiechu zycze
Dokładnie wklej jakąś fotkę a my powiemy obiektywnie oczywiście czy coś naprawdę jest nie tak, czy tylko Ty panikujesz :) Ja również myślę że nie jest tak źle, a po poprawkach i doprasowaniu sukienka będzie śliczna :)
No ale ja jestem przy kosci i to byla jedyna kiecka w ktorej fajnie wygladalam bo miala u gory spodnice gladka a dopiero pozniej jakeis falbany, a teraz to to wszytsko odstaje;(
ale wklej zdjecie to zobaczymy , ja rowniez jestem przy kosci a naprawde w niektorych sukniach wygladalam o wiele szczuplej , jestem cikawa jak moja wyjdzie , ale wklej swoja to zobaczymy co jest nie tak
Olka czekamy... ja też super szczupła nie jestem więc mam gładki dół, ostatnia przymiarka za miesiąc... też się boję ale wierzę że będzie oki :) U Ciebie na pewno też nie jest tak źle, wklejaj fotkę a my powiemy co trzeba lub nie trzeba poprawić :)
image
sluchaj, ja po pierwszej przymiarce wyszlam zalamana, suknia wogole nie byla taka jaka zamowilam. Zglosilam poprawki a Panie je zrealizowaly. Na drugiej przymiarce suknia lezala juz idealnie, byla odpowiednio zmniejszona, tam gdzie trzeba poprawili i mimo ze dekold pozostal nadal inny - miala byc lodka a jest polokragly to suknia mi sie podoba. Wierz mi - i u Ciebie bedzie dobrze, tylko nastaw sie pozytywnie. To co widze na zdjeciu nie jest wcale zle....
ja tu problemu nie widze...suknia wg mnie jest ok
Myślałam, że suknia naprawdę będzie brzydka, ale ta nie jest wcale zła... Skoro jest niedopasowana, to myślę, że to psuje efekt... Suknia nie jest w moim stylu, ale wcale nie wyglądasz w niej grubo czy jakoś okropnie.
do góry