Widok

Odgrzybianie klimatyzacji ultradźwiękami w Gdańksu gdzie ?

Gdzie najlepiej odgrzybię klimę w aucie, podobno najlepsza metoda to ultradźwięki, zatem gdzie tak robią w Gdańsku ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku nie wiem ale w Gdyni na Hutniczej obok Makro zajmują się klimą. Robiliśmy odgrzybianie rok temu ale nie powiem ci jaką metodą :)
ja odgrzybiałem kilka dni temu ale ozonowaniem w serwisie na Trakcie św Wojciecha - firma Gracja. Koszt 90pln.

Dziś rozmawiałem z kolegą, który zamówił u jakiegoś chłopaka ozonowanie wczoraj, z dojazdem kosztowało to 50pln i kolega baaaardzo zadowolony bo śmierdziało mu dość mocno a teraz nic nie czuć. Jak chcesz to mogę poprosić o numer telefonu, podobno na allegro znalazł ofertę.

Pozdrawiam!
Numer do tego człowieka to 0883133133. Kolega o którym wspominałem skorzystał, kilka dni później jego brat. Obaj mają bardzo dobre zdanie zarówno o usłudze jak i osobie która przyjechała.

Pozdrawiam!
http://net-ankiety.pl/ankieta.php?id=v1z4j4jxv7kzj7az7vr2vzdy
del auto service Gdynia, od slaskiej w prawo,mimo ze wlascicielka ma swira,pracownicy na fachu sie znaja;-p

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...

Auto Części (8 odpowiedzi)

Cześć, Gdzie kupię tanio Auto Części przez internet? Niestety w Gdańsku się cenią ;/ a na olx...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry