Widok

Odkurzacz bez workowy czy jednak na worki ???

Witam chciałbym prosić o doradzenie kupna odkurzacza najlepiej firmy Eletrolux, z gory dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mieliśmy bez workowy totalna masakra...już nigdy więcej...teraz mam taki http://www.euro.com.pl/odkurzacze/electrolux-ultra-silencer-zus3932g.bhtml i jestem mega zadowolona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam dwa bezworkowe i nigdy więcej !
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Miałam jeden bez workowy electrolux i przeklinałam go każdego dnia.. ostatecznie kupiliśmy zwykły zelmer elf i służy już 5 lat
Tez mam ELECTROLUXA Ultra Silencer ponad 6 lat i dziala super.

Na allegro tanie worki można dostac. Ja zbieram zamówienia od znajomych, (bo tez mają ten odkurzacz) i kupuje hurtowe ilości S-bagów po taniości :D
ja mam taki:
http://allegro.pl/odkurzacz-electrolux-zb2904-ergorapido-zb-2904-i2167253686.html

nie narzekam, ale mam tylko podłogi w domu, do dywanow sie nie nadaje bo za slabo ciąnie, ale przy dziecku super, vardzo wygodny
kiedyś chciałam bezworkowoy - i sie doczekałam, ale jak sie okazało że trzeba najlepiej za każdym razem czyścic te wszystkie filtry - potem czekac aż to łaskawie wyschnie - bo niedaj boże jest troche wilgotne to brudzi sie jeszcze bardziej i jeszcze gorzej to doczyścić. a jak pojemnik i filtr schnie to jesteś defacto bez odkurzacza. i tak tylko czekałam aż sie zepsuje żeby mieć pretekst kupna normalnego na worki.
i teraz mam workowy zelmera i nikt mnie nie przekona do powrotu do bezworkowego odkurzacza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś wie ile Electrolux Ultra Silencer waży? bo nie mogę znależć, a zależy mi na lekkim odkurzaczu. Też się nacięłam na bezworkowy...
eletrolux ultra silencer zus 3922g wazy nie cale 6 kg , eletrolux ultra silencer zusg 3901 7.5 kg i wlasnie nie wiem na ktory sie zdecydowac ten zus 3922g jest niby energo oszczedny i ma 2100 W , a drugi ma moc 1800 i obydwa nie maja tej truboszczotki samemu trzeba dokupic, a no i roznia sie jeszcze cena i ktory tu kupic... ?
bez workowy to tylko dyson
już się zdecydowałam na workowy i to na Electroluxa jak w poście powyżej tylko który model .... ?
jaki chcesz , twój wybór , ale to właśnie dyson opatentował odkurzacze bez workowe , stała moc ssania

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Wyposażenie łazienki (55 odpowiedzi)

byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego wyposażenia łazienki, od wc po...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki laptop kupic ? (18 odpowiedzi)

Jaki laptop kupic ? Czy z lombardu np. za 800 zl lenowo . Albo może nowy jakiś za 1300-1600 zl ?...

do góry