Widok

Odkurzacz bez workowy czy jednak na worki ???

Witam chciałbym prosić o doradzenie kupna odkurzacza najlepiej firmy Eletrolux, z gory dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mieliśmy bez workowy totalna masakra...już nigdy więcej...teraz mam taki http://www.euro.com.pl/odkurzacze/electrolux-ultra-silencer-zus3932g.bhtml i jestem mega zadowolona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam dwa bezworkowe i nigdy więcej !
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Miałam jeden bez workowy electrolux i przeklinałam go każdego dnia.. ostatecznie kupiliśmy zwykły zelmer elf i służy już 5 lat
Tez mam ELECTROLUXA Ultra Silencer ponad 6 lat i dziala super.

Na allegro tanie worki można dostac. Ja zbieram zamówienia od znajomych, (bo tez mają ten odkurzacz) i kupuje hurtowe ilości S-bagów po taniości :D
ja mam taki:
http://allegro.pl/odkurzacz-electrolux-zb2904-ergorapido-zb-2904-i2167253686.html

nie narzekam, ale mam tylko podłogi w domu, do dywanow sie nie nadaje bo za slabo ciąnie, ale przy dziecku super, vardzo wygodny
kiedyś chciałam bezworkowoy - i sie doczekałam, ale jak sie okazało że trzeba najlepiej za każdym razem czyścic te wszystkie filtry - potem czekac aż to łaskawie wyschnie - bo niedaj boże jest troche wilgotne to brudzi sie jeszcze bardziej i jeszcze gorzej to doczyścić. a jak pojemnik i filtr schnie to jesteś defacto bez odkurzacza. i tak tylko czekałam aż sie zepsuje żeby mieć pretekst kupna normalnego na worki.
i teraz mam workowy zelmera i nikt mnie nie przekona do powrotu do bezworkowego odkurzacza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś wie ile Electrolux Ultra Silencer waży? bo nie mogę znależć, a zależy mi na lekkim odkurzaczu. Też się nacięłam na bezworkowy...
eletrolux ultra silencer zus 3922g wazy nie cale 6 kg , eletrolux ultra silencer zusg 3901 7.5 kg i wlasnie nie wiem na ktory sie zdecydowac ten zus 3922g jest niby energo oszczedny i ma 2100 W , a drugi ma moc 1800 i obydwa nie maja tej truboszczotki samemu trzeba dokupic, a no i roznia sie jeszcze cena i ktory tu kupic... ?
bez workowy to tylko dyson
już się zdecydowałam na workowy i to na Electroluxa jak w poście powyżej tylko który model .... ?
jaki chcesz , twój wybór , ale to właśnie dyson opatentował odkurzacze bez workowe , stała moc ssania

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

do góry