Widok

Odkurzacz pionowy - proszę o opinie

Co kupić - wyposażenie Temat dostępny też na forum:
Przymierzam się do zakupu odkurzacza pionowego,więc poszukuję opinii na temat takich modeli. Może któraś z obecnych na forum pań coś podpowie. Wiem, że mają słabą moc silnika. Czy w związku z tym dobrze odkurzają?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy to o taki chodzi? http://szyjesobie.blogspot.com/search/label/Odkurzacz%20bezworkowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak. Nawet nad tym modelem się zastanawiałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odkurzacz zakupiony. Naprawdę świetna sprawa. Doskonała rzecz dla osób, które lubią mieć czystą podłogę - już nie biegam z miotełką oraz dla osób mających małe dzieci - odkurzacz jest zawsze pod ręką, a odkurza się szybko i łatwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

a ja nie polecam. miałam philipsa, ponoć jakiś świetny nowy model - słabo ciągnął, zapychał się i jest mniej praktyczny niż rura, która wejdzie w różne szczeliny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam odkurzacz pionowy Ergorapido Allergy, faktycznie bardzo podręczny, lekki bez kabla, do tego super wygląda, rewelacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

do góry