Widok

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi odradzał. Powiedział, że to jest "szajs" i wyrzucone pieniądze.
Nie mówię to o takim za 4000 zł bo jeszcze mnie nie pogięło, ale o modelach za mniej niż 1000 zł.

Nie mogę znaleźć żadnych wiarygodnych opinii w internecie.
Znalazłam tylko test w czasopiśmie i tym się sugerowałam ale po tej dzisiejszej litanii negatywnych przymiotników w kierunku tego robota, sama już nie wiem...
Może ktoś ma ?
Może ktoś chciał pożyczyć na jeden dzień za jakieś czekoladki czy coś ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli chodzi o wymagania to rzeczywiście ciężko ocenić ;-) Ja ze swojego jestem zadowolona. Polecam oddanie do serwisu, może oni coś poradzą, albo stwierdzą wysokie wymagania ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja szczotki czyszczę często, filtry tak samo (na tyle na ile można) i poprawy nie zauważyłam. Odkurzacz na szczęście jest jeszcze na gwarancji to może rzeczywiście oddam. Zastanawiam się tylko, czy one tak mają, czy to może ja mam zbyt wygórowane wymagania. Jest to mój pierwszy taki odkurzacz i nie mam żadnego porównania.
jak masz na gwarancji to może oddaj do serwisu. Ja w mojej też miałam problem ale jak Mąż wyczyścił w niej szczotki to działa jak trzeba
a czy ma ktoś iRobota model 780? Jak zbiera Wam śmieci np. piasek?
Kilku moich znajomych ma Roombę, ale starsze modele i bardzo sobie chwalą. Ja mam model 780 i zauważyłam, że zbiera śmieci dość niedokładnie, nie wciąga okruchów, nie mówiąc już o piachu. Tak się więc zastanawiam, czy wszystkie te modele tak mają, czy to mi się trafił ferelny egzemplarz.
Marketing :) zbyt profesjonalne te opinie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mam Roombę od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Sierść psa nie wala się po podłodze bo po zaprogramowaniu codziennie roomba ją sprząta. Zastanawiam się nawet nad zakupem nowego robota do mopowania. Ktoś ma taki?
ale nachalna reklama :-), jak będziesz na allegro to spojrzyj sobie na też markowe odkurzacz np. asusa , lub roombe czasem są dobre ceny
Opinie o Carneo sa różne zwłaszcza jesli chodzi o serwis, jak szukasz czegoś sprawdzonego i markowego to sprawdź sobie ASUSA ale szukaj modelu 2013 jest znacznie lepszy, na allegro można kupić już poniżej 500zł
tez tak uwazam, nie masz co gdybac skoro sama czytalas testy i opinie i widzisz ze jest bardzo dobrze, nie jest to jakis no-name :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kup sobie Carneo 610, sama mówisz, że czytałaś testy. Zarówno w Komputer Świecei jak i PC Worldzie docenili go za stosunek ceny do jakości, bo automat jest faktycznie tani, a możliwości i kultura pracy jest bardzo podobna do droższej Roomby. Pozdrawiam
sprawdzilam z ciekawosci i super cena, ja placilam niestety (aolbo i stety, bo zadowolona jestem) duizo wiecej za ten model
potęga w świecie elektroniki to fakt, ale lepiej niech zostaną w segmencie komputerów, bo jak coś jest do wszystkiego, to ogólnie jest do niczego...

Co do Carneo 610 to jestem zadowolony z tego sprzętu, za 599zł już dostaniesz - http://allegro.pl/odkurzacz-automatyczny-carneo-smart-cleaner-610-i3544062469.html
testy testami a nejlepiej samemu sprawdzić, znajomy na AGAiT i bardzo fajnie to wygląda, przymierzam się do zakupu
Sprawdź sobie na Allegro odkurzacze AGAiT wyglądają lepiej, a i lepsza marka ASUS to potęga w świecie elektroniki. Cenę chyba też mają lepszą a opinie w necie mają znakomitą
Coś się zmieniło przez tyle lat w segmencie automatów? Skierowałem oczy na Carneo 610, bo można go stosunkowo tanio dostać dziś
Kasia31 a jaki Ty masz odkurzacz.

Właśnie rozwiałyście moje marzenia o siedzeniu i patrzeniu jak coś za mnie sprząta. Wracam do domu a tam czysto... Echhhhhhh.....
W "Dzień dobry TVN" też pokazywali. Były i takie za 1500 i z 3000 rozsypali paprochy i piasek i kiepsko to wyszło w praktyce, efekt był taki że Prokop wziął miotełkę i sam zmiótł :) czas odkurzania długi, niedokładne no i schody odpadają...są jakieś nowsze z czujnikiem i z kamera podobno :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
niedawno oglądałam na TVN Turbo "Gadżet" i były testowane różne odkurzacze-roboty (cena ok. 1500-3500zł), wynik: beznadziejne!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kasiu 31, ja od 6 lat użytkuje zwykłego electroluxa ultra silencer z turbo-szczotką. Jest super. Odkurzanie tez zajmuje mi około 10 min :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Anka, dobry odkurzacz, odpowiednia szczotka i naprawdę odkurzanie idzie szybko
Mi 65m2 zajmuje 10 minut, ale kupiliśmy odkurzacz ze spora mocą, do tego odpowiednie szczotki do podłóg a do dywanów polecam turbo-szczotkę, u nas póki był dywan, super się sprawdziła

Ale może się mylę, może są różne odkurzacze, no i kwestia mieszkania, pewnie jak wszędzie dywany-wykładziny to odkurzanie trochę czasu pochłania
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

otworzyć firmę ?? (37 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry