Widok
Odkurzacz samojezdny - robot - opinie
Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi odradzał. Powiedział, że to jest "szajs" i wyrzucone pieniądze.
Nie mówię to o takim za 4000 zł bo jeszcze mnie nie pogięło, ale o modelach za mniej niż 1000 zł.
Nie mogę znaleźć żadnych wiarygodnych opinii w internecie.
Znalazłam tylko test w czasopiśmie i tym się sugerowałam ale po tej dzisiejszej litanii negatywnych przymiotników w kierunku tego robota, sama już nie wiem...
Może ktoś ma ?
Może ktoś chciał pożyczyć na jeden dzień za jakieś czekoladki czy coś ?
Nie mówię to o takim za 4000 zł bo jeszcze mnie nie pogięło, ale o modelach za mniej niż 1000 zł.
Nie mogę znaleźć żadnych wiarygodnych opinii w internecie.
Znalazłam tylko test w czasopiśmie i tym się sugerowałam ale po tej dzisiejszej litanii negatywnych przymiotników w kierunku tego robota, sama już nie wiem...
Może ktoś ma ?
Może ktoś chciał pożyczyć na jeden dzień za jakieś czekoladki czy coś ?
ja mam roombę, działa od 3 lat bez zarzutu, raz miała jakąś część wymienianą jeszcze na gwarancji i wtedy ponad miesiąc była w serwisie i to było wkurzające, ale jako odkurzacz jest super. Wiadomo, że trzeba pochować małe rzeczy zanim się go puści na podłodze, że trochę to potrwa zanim całe mieszkanie jest odkurzone itp. Ale jak się ma małe dziecko np. to roomba jeździ w jednym pokoju a my możemy być w kuchni czy w innym pokoju i nie tracić czasu na odkurzanie. POza roombą mam też "zwykły" odkurzacz i raz w tygodniu go wyciągam i odkurzam zakamarki, ale roomba jeździ codziennie (głównie ze względu na sierść psa) i wciąż się nią zachwycam:)
teraz też bym jej nie kupiła, bo są tańsze i lepsze pewnie modele, 3 lata t emu kosztowała 3500 ale dostałam "gratis" wypasione garnki, które są chyba jezsczce fajniejsze niż odkurzacz:)
teraz też bym jej nie kupiła, bo są tańsze i lepsze pewnie modele, 3 lata t emu kosztowała 3500 ale dostałam "gratis" wypasione garnki, które są chyba jezsczce fajniejsze niż odkurzacz:)
Znajoma ma i z moich obserwacji
Niestety odkurzacz w zakamarki nie wjedzie, a zwierzęca sierść właśnie w te miejsca lubi się "schować"
Bardzo długo odkurza i moim zdaniem mało dokładnie
No i hałas, chyba bym zwariowała gdyby mi coś miało odkurzać jeden pokój 30 minut i przy tym tak hałasować :)
Jednak wolę tradycyjny, porządny odkurzacz ;) 10 minut i po problemie ;)
Niestety odkurzacz w zakamarki nie wjedzie, a zwierzęca sierść właśnie w te miejsca lubi się "schować"
Bardzo długo odkurza i moim zdaniem mało dokładnie
No i hałas, chyba bym zwariowała gdyby mi coś miało odkurzać jeden pokój 30 minut i przy tym tak hałasować :)
Jednak wolę tradycyjny, porządny odkurzacz ;) 10 minut i po problemie ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Anka, dobry odkurzacz, odpowiednia szczotka i naprawdę odkurzanie idzie szybko
Mi 65m2 zajmuje 10 minut, ale kupiliśmy odkurzacz ze spora mocą, do tego odpowiednie szczotki do podłóg a do dywanów polecam turbo-szczotkę, u nas póki był dywan, super się sprawdziła
Ale może się mylę, może są różne odkurzacze, no i kwestia mieszkania, pewnie jak wszędzie dywany-wykładziny to odkurzanie trochę czasu pochłania
Mi 65m2 zajmuje 10 minut, ale kupiliśmy odkurzacz ze spora mocą, do tego odpowiednie szczotki do podłóg a do dywanów polecam turbo-szczotkę, u nas póki był dywan, super się sprawdziła
Ale może się mylę, może są różne odkurzacze, no i kwestia mieszkania, pewnie jak wszędzie dywany-wykładziny to odkurzanie trochę czasu pochłania
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
W "Dzień dobry TVN" też pokazywali. Były i takie za 1500 i z 3000 rozsypali paprochy i piasek i kiepsko to wyszło w praktyce, efekt był taki że Prokop wziął miotełkę i sam zmiótł :) czas odkurzania długi, niedokładne no i schody odpadają...są jakieś nowsze z czujnikiem i z kamera podobno :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."