Widok

Odstepy między szczepieniami tezec błonnica krztusiec

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaka może być maksymalna przerwa między dawkami szczepień tzn ile można przekładać ?? Dokładnie chodzi mi o przerwę między 1 a 2 dawka szczepienia 5w 1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hali hao
pierwsza dawke 5w1 dajesz w 2 mies. potem drugą w 3-4, trzecią w 5-6, czwarta rok po dawce trzeciej (16-18mies.). co znaczy ile mozna maksymalnie przekladac? przekladasz jak dziecko jest chore, wiec czekasz az wyzdrowieje i potem ok 3-4 tyg. no chyba, ze jakies bardzo oslabiajace chorobsko....a jak pytasz ile mozna odroczyc, bo masz widzimisie, to odraczaj ile chcesz. przeciez zadne argumenty do takich osob i tak nie docieraja. po to jest schemat szczepienia, zeby sie go trzymac, nikt tego z powietrza nie opracował, tylko naukowcy w laboratoriach i badaniach klinicznych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ja prosiłam o ocenę zachowania czy o informacje ?? Proszę czytać ze zrozumieniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zaczelismy szczepienia w 5 msc życia małego a potem odstępy co najmniej 8 tygodni.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

do góry