Widok

Odzież Comfifast , opinia .

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoraś z mama może uzywa/ła taka odzież .?
Jaka reakcja skory dziecka , i podstawa czy dziala ?
Córka AZS , i strasznie sie drapie najbardziej wieczor/noc czasem az do krwi.
Slyszalam ze ta odziez dziala cuda .
Dlatego do Was drogie mamy pytanie , czy to dziala .

Dziekuje za opnie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze jednak ktos ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hoopop .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta odzież stosowana w tak zwanej metodzie mokrego opatrunku rewelacyjnie redukuje swędzenie u naszego synka. Szczególnie robimy na noc taki mokry opatrunek i dzieciak normalnie zasypia. Naszą przygode z z azs dzielimy na przed i po comfifast. Zanim zrobilismy mokry opatrunek nasz synek siedział w łóżeczku drapał sie do krwi i nie zasypiał a my z nim :) jeżeli o nas chodzi to rewelacja i szacun dla firmy ktora to spriwadzila do Polski. Z tego co wiem to jej wlasciciele tez maja dziecko z ciężkim azs-em.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam opinię kolegi. U nas sprawuje się rewelacyjnie. My stosujemy legginsy na noc w 2 warstwach z mokrą i suchą, a w dzień nasza Hania nosi jedną parę i nawet jak się trochę podrapie to nie ma takich uszkodzeń na nóżkach jak by miała gołe. Nie zakładamy takich tradycyjnych rajstopek bo od razu mamy na nóżkach podrażnienia, zaczerwienienia i drapanie rozpoczyna się od początku.

Generalnie polecam gorąco. Ja kupuję w sklepie bestmedicalbrands jest tam fajna obsługa i dużo rzeczy można się przy okazji dowiedzieć o leczeniu dziecka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Produkt jak najbardziej zgodny z opiniami, przesyłka zamówiona i dostarczona w bardzo szybkim tempie. Patrząc na to iż towar jest zamawiany i wysyłany zza granicy już po 7 dniach miałam go u siebie. Jak najbardziej polecam współpracę z Panem Hubertem. Poleca i zachwala tylo i wyłącznie produkty przetestowane na sobie i nie wciska czegoś co robią inni producenci aby tylko zarobić. Liczy się z tym, że produkty nie są tanie i dlatego poleca produkty tylko dobrej jakości które na pewno pomogą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry