Widok

Odzież ciążowa. Gdzie kupić ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomocy gdzie kupic kurtkę ciążowa? Gdzie sa jakieś sklepy W Gdańsku ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupowałam w Kiabi przy Auchan przy obwodnicy, ale nie pamiętam, czy mają tam kurtki.

W H&M i C&A mają odzież dla kobiet w ciąży. W C&A można dodatkowo zobaczyć w ich sklepie internetowy asortyment.

Na Hali Dominikanskiej jest też sklep z odzieżą ciążowa. Ja zaopatrywalam się w sklepie pieknamama.pl - jest 30 dni na zwrot.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Hali Dominikańskiej powinnaś dostać. Spory asortyment, ale ceny wysokie biorąc pod uwagę, że ubrania ciążowe nosi się dość krótko.

Też polecam to stoisko na hali, byłam w poniedziałek i całkiem fajne rzeczy mają, tylko dość drogie... Ja kupiłam w Reserved płaszcz gruby, wełniany taki oversize ale o rozmiar większy (noszę 38, wzięłam 40), bo teraz 6.miesiac ciąży, ale już styczeń na finiszu będzie, więc ten płaszcz będzie idealny nawet jeśli dobiję do +15kg

Na hali targowej w Gdyni jest fajny sklep dla kobiet w ciąży

Ja zamówiłam w necie https://www.pol-lotus.waw.pl/wygodna-tunika-ciazowa/ bardzo wygodne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (120 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

do góry