Widok

Ogrodniczki sztruksowe H&M R 68

Rodzina i dziecko Wzgórze św. Maksymiliana Temat dostępny też na forum:
Sprzedam ogrodniczki dla dziewczynki w bardzo dobrym stanie.
Z metki - rozmiar 4-6 m-cy (68)
Mail kontaktowy: jula_347@wp.pl

Gratis dorzucam bluzeczkę widoczną na zdjęciu.
Cena: 12 zł

Polecam

image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

ZAPRASZAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej wstępnie poproszę o rezerwację podaj mi tylko długość spodenek (od zapiętej szelki do końca nogawki) gdzie ewentualnie można by odebrać?
Długość od zapiętej szelki do końca nogawki = 57cm. Najlepiej odebrać w Gdyni ale możemy się jakoś inaczej umówić.
to jestem chętna:) one są całe na podszewce? czyli takie troszkę grubsze? ach a bluzeczka jest też na 68? napiszę później do Ciebie @ jak z odbiorem, bo teraz już wychodzę.
Tak całe na podszewce są i takie grubsze i wygodne, bo mają zatrzaski w nogawkach. A moja córka szybko ze wszystkiego wyrasta niestety....
A na metce bluzeczki jest 6-9 m-cy ale jest mniejsza!!!!Jak nie będzie dla Twojej pasować - to coś wymyślimy. Córka nosiła ją do tych ogrodniczek :)
Ok - to czekam na maila - to się umówimy.
napisałam @ mogłabyś napisać mi Twój numer telefonu? bo mój mąż będzie dziś w Gdyni :)
Odpisałam na maila.

:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry