Widok
Rany tak czytam i czytam sama nie wieże w to co czytam, jakie taxy na dzieci w Anglii? Te 20f to taki majątek na przeżycie? Mentalność takzwanych tatusiow jest taka jak mają możliwość nakierunkowac dziecko dać wkład w wychowanie maja to w d*pie wazniejsi koledzy internecie leżenie na kanapie bo on z pracy wrócił wszystko pod ryjek postawione i gra a kobieta z dziećmi tu i tam pranko gotowanko przygotować na jutro praktycznie jak śpi ma wolne. A jak już się wszystko rozsypie ooo najwięcej krzyczy że dzieci dla niego najważniejsze to czemu wcześniej ich nie widział? Nie wydanie zgody na paszport jest tylko na złość kobiecie żeby nie miała tak łatwo żeby dopiec bo akurat może zalosne...
a może poprostu kocha dziecko !!! a matka to latawiec któremu zachciało się romansu z nowym facetem!!! dlaczego każdy kto tu pisze nie weźmie pod uwagę normalnego ...pracowitego...uczciwego ojca. czy każdy ojciec w waszych oczach to drań..? bo mamusi zachciało się romansu i chce wyjechać to ojciec ma stracić kontakt z ukochanym dzieckiem...wystarczająco został skrzywdzony widujac dziecko dwa razy w tygodniu a nie na codzień...
Przykre....? Facetom nagle się coś zmienia.... Mają w nosie dzieci, bo albo są za małe, albo za głośne... Zawsze coś... I to on w końcu poszedł do mamusi... Bo tam zero obowiązków i co? Jeżeli facet ma wszystko w nosie i tak mu dobrze to niech chociaż płaci.... Cięzko wychowywać dziecko i tyrać na 3 etaty...Egoiści nic z siebie nie dają i jeszcze ograniczają możliwość wyjazdu dziecka....
Mamy podobną sytuację zyciową , wychowujemy dziecko od dwóch lat razem, ojciec widuje dziecko co dwa tygodnie , chcielismy zabrać córkę na wakacje do Londynu , niestety przez zawiśc ojciec dziecka nie wyraził zgody na podpisanie dokumentów, dla niego była to zabawa przyszedł do urzedu wczesniej mówiąc ze podpisze , (telefonicznie) i zrobił sobie taki żarcik..... dla dziecka to kolejny zawód , bo bardzo sie cieszyła na ten wyjazd , mało tego poszedł na policje zgłosił ze dziecko chcemy wywieźć za granice :D , dla mnie nie jest to normalne, też jestem ojcem dwojga juz dorosłych dzieci i nigdy bym im czegos takiego nie zrobił , , ludzie którzy kiedys sie kochali , uwielbiaja siebie poprostu krzywdzic nawzajem ...to chore, to co pisze zawiedziony Kamil uwazam za głupote , widocznie sam jest takim dziwolągiem , i dlatego wszystkie kobiety uwaza za dziwki...tak nie jest , tak samo kobieta jak i mężczyzna na pierwszym miejscu powinni miec dobro własnych dzieci...wtedy wszystko byłoby fajnie ...a jesli ludzie nie potrafią sie dogadac w takich sprawach to chyba w ogóle nie zasługują na miano ojców czy matek ,....pozdrawiam wszystkich ...
Jak zwykle komentarze nie na temat.Autorka prosi o info a goście muszą wtrącić 3 grosze o nieznanym im ojcu i matce.Dziecko ma jechać na wakacje to gdzie ma się uczyc w wakacje???Po co???Takie osoby mnie rozbrajają!!!A jeśli nawet miałaby wyjechać na stałe to co żal mu dupe ściska że dziecko będzie miało dobrze bo co w Polsce może osiągnąć zwykły szary człowiek.Napewno nie żyje na takim poziomie jak tam.
Więc moja droga dla takich facetów tylko sąd.
Więc moja droga dla takich facetów tylko sąd.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
"Mądrze" - to nie była kwestia Twojego wyboru i Twojej decyzji. Uzyskałaś orzeczenie o pozbawieniu praw ojca tylko dlatego, że On się nie interesował dzieckiem, nie płącił itp. Gdyby wykazywał dobrą wolę to nic takiego byś nie uzyskała, bo sądy nie pozbawiają praw rodzicielskich ot tak bo mamusi czy tatusiowi akurat sie tak chce. Więc nie pisz, że Ty tak załatwiłas, bo Ty akurat nic tutaj do powiedzenia nie mialas. tatus zaniechal swoich obowiazkow i dlatego tak sie stalo. Zaden w tym Atwoj udzial i Twoj sposob.