Widok
Okradziona we własnym domu
Poszukuję Niani na niania.pl i dzisiaj była u mnie Pani z Niedźwiednika podawała się za Katarzynę P. (dla zainteresowanych mogę podać nazwisko choć nie wiem czy prawdziwe) lat 31 i ma dwujkę swoich własnych dzieci chłopca 11 lat i dziewczynkę lat 6. Nie bardzo chciała rozmawiać o sobie odwracając uwagę na moje dziecko, ciągle ją zagadywała a gdy ja o coś spytałam to jednym słowem odpowiadała lub w ogóle schodziła z tematu i mówiła o jakiś dzieciach swoich znajomych. Dwukrotnie była w łazience w której trzymam biżuterię i akurat pech chciał że mój ulubiony pierścionek leżał przy zlewie bo zdjęłam go gdy myłam ręce a później nie ubrałam i pamiętałam o nim dokładnie, siedziała w łazience zbyt długo i słyszałam jak zamykają się moje szafki. Gdy wyszła z łazienki zaraz się ubrała i poszła do domu, a ja zaraz za zamknięciem drzwi poleciałam do łazienki po mój pierścionek a jego już tam nie było :-(((( byłam cała roztrzeciona i nie wiedzialam co mam zrobić, sparaliżowało .......
Tak więc ostrzegam przed Nianiami z ogłoszenia....
Pozdrawiam
Tak więc ostrzegam przed Nianiami z ogłoszenia....
Pozdrawiam
normalnie szok jak ludzie potrafią być bezczelni! współczuje
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dziewczyny moja rada, legitymujcie osoby, które wpuszczacie do domu. Ja byłam kiedyś opiekunką i moi przyszli pracodawcy poprosili mnie o pokazanie dowodu. Tłumaczyli to że czasy są jakie są i muszą wiedzieć czy ja to ja:) Nigdy nie miałam im tego za złe wręcz przeciwnie jak słyszy się takie historie to sama tak bym się zachowała. Zresztą pamiętam, że kiedyś moja mama też spisała dane z dowodu przyszłej opiekunki mojego brata.
spisywac dane z dowodu osobistego!!
przeciez chcesz zostawic taka osobe z dzieckiem w domu. to musisz znac na pewno chociaz jej dane! reszta to łut szczęscia. wiekszosc jest ok.ale to obcy ludzie ktorych wpuszczasz do swojego domu w dodatku zeby zajeli sie twoim najwiekszym skarbem - dzieckiem. wiec moze dobrze ze tak wyszlo przynajmniej nie powierzylas jej na dluzej dziecka i go nie narazilas na zla opieke.
przeciez chcesz zostawic taka osobe z dzieckiem w domu. to musisz znac na pewno chociaz jej dane! reszta to łut szczęscia. wiekszosc jest ok.ale to obcy ludzie ktorych wpuszczasz do swojego domu w dodatku zeby zajeli sie twoim najwiekszym skarbem - dzieckiem. wiec moze dobrze ze tak wyszlo przynajmniej nie powierzylas jej na dluzej dziecka i go nie narazilas na zla opieke.
MOJA DROGA !
Rada na przyszłość jak kogoś wpuszczasz obcego do domu to chowaj cenne rzeczy. Ja do tej pory mam schowaną całą swoją biżuterię przed panią która u mnie sprząta raz w tygodniu już od jakiegoś czasu.
Jednakże współczuje bo znaleźć teraz kogoś odpowiedzialnego komu zostawisz dziecko i cały swój dobytek jest na prawdę ciężko.
Powodzenia.
Rada na przyszłość jak kogoś wpuszczasz obcego do domu to chowaj cenne rzeczy. Ja do tej pory mam schowaną całą swoją biżuterię przed panią która u mnie sprząta raz w tygodniu już od jakiegoś czasu.
Jednakże współczuje bo znaleźć teraz kogoś odpowiedzialnego komu zostawisz dziecko i cały swój dobytek jest na prawdę ciężko.
Powodzenia.