Widok
ja też nie widzę nic strasznego w kucykach,
może jakieś pojedyncze odcinki
Za to moja mała bała się złej wiedźmy czy coś w tym stylu w "Barbie podwodna tajemnica"
zależy od dziecka, mojej koleżanki córcia oglądała Barcie od ok.2 latek i się nie bała
Król lew jest piękną ale też straszną bajką, moja mala kazała mi przewinąć, lubi bardzo książkę i na tym porpzestajemy
może jakieś pojedyncze odcinki
Za to moja mała bała się złej wiedźmy czy coś w tym stylu w "Barbie podwodna tajemnica"
zależy od dziecka, mojej koleżanki córcia oglądała Barcie od ok.2 latek i się nie bała
Król lew jest piękną ale też straszną bajką, moja mala kazała mi przewinąć, lubi bardzo książkę i na tym porpzestajemy
trudno sie dziwic ze dzieci sa rozdraznione maja problemy z koncentracja i sa agresywne skoro matki ida po najlatwiejszej linii oporu i zamiast dbac o ich rozwoj i wczesna edukacje robia wode z mozgu takimi okropnymi bajkami. pewnie ze to wygodne wlaczyc dziecku byle co zamiast poswiecic czas na czytanie ksiazek czy zajecia rozwijajace . jak tak dalej pojdzie to bedziemy mieli spoleczenstwo agresywnych durniow nie posiadajacych ani osobowosci ani zdolnosci samodzielnego myslenia .czego jas sie nie nauczy tego jan nie bedzie umial .
Hg chyba deczko przesadzasz , moje dziecko ogląda zarówno bajki tu wymienione jak i gra ze mna w gry planszowe a wieczorem obowiązkowo jest książka .
nie widze nic złego w bajkach -takie jest dzieciństwo -my tez kiedys ogladalismy bajki -wazniejsze niz oglądanie w ogóle bajek jest to jakie bajki dziecku serwujemy
nie widze nic złego w bajkach -takie jest dzieciństwo -my tez kiedys ogladalismy bajki -wazniejsze niz oglądanie w ogóle bajek jest to jakie bajki dziecku serwujemy