Widok

Okulary dla roczniaka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, gdzie można zrobić okulary (typy FP, całe gumowe) dla dziecka koło roczku? Może wiecie jak są dopasowywane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop...
my kupowalismy okularki dla córci na Żabiance, nie znam dokładnie adresu. Optyk jest w tym kompleksie sklepów na wysokości przystanku SKM na Żabiance w budynku na piętrze. Jak szukaliśmy okularków to tam było najtaniej. Wiem że oprawki dla dzieci maja jeszcze na Kołobrzeskiej, obok Alfy i na Grunwaldzkiej mniej więcej na wysokości dworca.
a ja mam pytanie- jeśli mogłabym uzyskać odpowiedź-byłabym wdzięczna:) skąd wiedziałyście, że takiemu maluszkowi są już potrzebne okulary? coś Was zaniepokoiło??

image
u nas Martusia zbyt długo zezowała, poza tym jako wcześniak była wcześniej u okulisty na kontroli
Mojej córeczce delikatnie oczko uciekało i też nosi okularki. Ja kupiłam normalne oprawki, a mała nawet ich nie tyka. Kupowałam u Lewandowskiego w Gdyni. Tam super dobierają okularki i rewelacyjnie traktują klienta. Mierzyłam jej te gumowe, ale wyglądała w nich jak " Brzydula", he, he! Teraz ma śliczne bordowe, delikatne opraweczki i wygląda w nich ślicznie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry