Widok

Okulista dr. Hanna Dembicka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś był u tej Pani. Ja dostałam od nije skierowanie na konsultacje, bo grozi mi cc ze względu na stan oczu. Proszę o o kilka słów.
Może ktos żna jakiegos dobrego specjalistę okulita w Gdańsku?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się w stu procentach. Brak chęci w ogóle do przeprowadzenia rozmowy z pacjentem, nie wspominając już o odpowiedzi na pytania dotyczące diagnozy. Diagnoza oczywiście okazała się być błędna po konsultacji z innym okulista
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
NIE POLECAM. BRAK KOMPETENCJI. PROTEKCJONALNE PRZEPROWADZANIE WYWIADU Z PACJENTEM ORAZ TOTALNIE BŁĘDNA DIAGNOZA. NIE REKOMENDUJĘ. NIE WARTO TRACIĆ WZROKU.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja chodziłam też do okulisty na Zaspie i to ona mi na wizycie kazała iść do góry na oddział na konsultację. Było to przy okazji zwykłej wizyty.

hmmm no to wybiorę się do Lipowskiego, lepiej iść do lekarza z polecenia a nie w ciemno:)dziękuję Ci. A kiedy kazali Ci przyjść na ostateczną konsultację bo mi w 30-34 tyg ciąży, nie wiem czy to ma znaczenie, ale na wszelki wypadek zrobię tak jak mówili

Lipowski miał właśnie wątpliwości, ale Zaspa swoje - po konsultacji u ordynator rodziłam naturalnie (już kiedyś o tym pisałam). Lipowskiego bardzo Ci polecam, przyjmuje na Skłodowskiej, sama do niego trafiłam z polecenia od innej lekarki. Jest dr. med.

lemka pozwolili Ci rodzić normalnie?ja mam wadę -7,5 i jakieś małe zmiany na siatkówce, no i stąd ta konsultacja

dr Paweł Lipowski ze Swissmedu
dr Sildatke z przychodni na Wejhera
dr Kościelna z Visusa

ze wskazaniem na tego pierwszego - też byłam u niego na konsultacji przed porodem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry