Widok

Okulista na Wejchera - pytanie o rejestrację

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Od ponad tygodnia próbuję dodzwonić się do Wojewódzkiej Poradnia Leczenia Zeza i Niedowidzenia na Wejhera, wczoraj po 1,5 godziny dzwonienia, udało mi się wbić na wolną linię ale pod koniec połączenia słuchawka została podniesiona i odłożona. Czy tylko ja mam taki problem, czy oni tam przestali odbierać telefony i rejestracja możliwa jest tylko osobiści? może ktoś ma jakiś sposób aby się dodzwonić ?
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rejestracja telefoniczna po godz. 12. Wceśniej bez szans. Jest tam naprawdę bardzo dużo dzieci i kolejka do rejestracji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem wiem od 12-14:30 i w tych godzinach dzwonie właśnie
image
image
Tez dzisiaj probowalam sie dodzwonic... najpierw informacja ze polaczenie nie moze byc zrealizowane a o 14.,45 gdy udalo mi sie dodzwonic -wolny sygnal -nikt juz nie odebral telefonu....
Ja też dziś próbowałam, bez skutku.
Ja próbuje od zeszłego poniedziałku...
image
image
niestety mam ten sam problem, równiez probuje dodzwonic się od tygodnia, codziennie to samo"polaczenie nie moze byc zrealizowane"

najpierw kazaly dzwonic po nowym roku w spr. rejestracji, a teraz calymi dniami tel. zablokowany

a czy ktos wie, czy rejestruja wogole na ten rok jeszcze?
Mnie dzisiaj znajoma osobiście zarejestrowała na 28 lipca :-]
image
image
kurcze, czyli trzeba jechac osobiscie,
a jestescie stalymi pacjentami? czy 1 raz?
Z tego co wiem osobiście do godz 14:45 jest rejestracja. My już kolejny raz będziemy.
image
image
tam nie sposób się dodzwonić. radzę jechać osobiście. rejestrują na wakacje.
zawsze można problem nie odbierania telefonu zgłosić do NFZ Ta przychodnia ma kontrakt i muszą odbierać telefon-jeśli nie zostaną ukarani.
kto wie, na kiedy teraz rejestrują dzieci?
Nas w lipcu 2016 zapisano na sierpień 2017 (kolejna wizyta), więc pewnie zaczekacie cały rok
Zainteresowana spróbuj na Jeleniogorskiej w Gdansku my równy tydzień czekaliśmy wczoraj byliśmy z synem (młody ma 6 lat) teraz mamy juz wyznaczona nastepna wizytę za 2 tyg.

Inne tematy z forum Zdrowie

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

do góry