Widok

Okuniewski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam dziewczyny pytanie dostałam dzisiaj numer do pana Lecha Okuniewskiego. Leczy on podobno metodami niekonwencjonalnymi.

Ja jestem sceptykiem do takich rzeczy i uwazam że można iść do takeij osoby kiedy lekarze nie widzą juz ratunku( tonacy chwyta sie brzytwy) ale nie kiedy jest mozliwość pomocy w tradycyjny sposób.

Część z was wie że ide za tydzień na operacje usunięcia jajnika w celu późniejszego zajścia w ciążę.

Chciałabym zapytać czy słyszałyście może cos o tym człowieku i co o tym myślicie ?

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pmadzia, moja mama jest fanką różnych niekonwencjonalnych metod. Moja siostra i ja od lat mamy problemy ze zdrowiem, więc czasem dawałyśmy się mamie gdzieś zaciągnąć. Mama zawsze wybierała znanych "cudotwórców", znanych "magików" od medycyny wschodniej (niektórzy z nich są do tego dyplomowanymi lekarzami), irydologów, homeopatów, radiestetów, jasnowidzów i kogo tam jeszcze udało jej się wyszukać. Wielu z nich miało doskonałe opinie pacjentów, czasem nasi znajomi opowiadali o cudownych diagnozach albo wyleczeniach, ostatnią "specjalistkę medycyny tybetańskiej" polecał nasz znajomy - farmaceuta, do niedawna straszny sceptyk.

Ostatecznie moja mama się z tych cudotwórców ostatecznie wyleczyła, gdy konwencjonalnej medycynie wreszcie udało się zdiagnozować i siostrę, i mnie. Żaden z tych magików nic nigdy nie wspominał o tych chorobach.
Magda, zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi, ale osobiście jestem sceptycznie do tego nastawiona, stacisz czas i pieniądze i raczej nic to nie da!poddaj się póki co konwencjonalnym metodom leczenia, to na pewno pomoże i wtedy nie będziesz musiała myśleć o żadnych "magikach":))nie zaprzątajsobie tym głowy, a raczej się nakieruj na pozytywne myślenie i wiarę, że się uda!
no ja mysle dokładnie jak wy dziewczyny
ale chciałam zapytac

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

do góry