Widok
Open Toe a pończochy??
Dziewczyny mam dylemat,moje buty ślubne mają odkryte palce tzw.open toe i wiem,że do takiego obuwia raczej nie zakłada się rajstop czy pończoch(chociaż mówi się,że dama nie powinna pokazywać się z gołymi nogami na przyjęcia i oficjalnych spotkaniach :) ).Mama mi wierci dziurę w brzuchu no jak to Panna Młoda bez pończoch??!!I teraz to ja już nie wiem co z tym fantem zrobić.Jednak czytałam,że są specjalne do takiego modelu butów hhhmmm.... Czy któraś z Was kupowała,miała na swoim ślubie czy zdają egzamin??Podpowiedzcie,bo mam zagadkę....
No nie jest to gwarantowane, jak masz wygodne buty które rozchodziłaś to raczej nie powinny się nogi poobcierać... W niewygodnych/nierozchodzonych butach stopa obetrze sie bez względu na to czy masz pończochę czy też jej nie masz.... :/ A na weselu wygodne buty to podstawa!
Jak dla mnie bardzo nieelegancko wyglądają buty Open Toe nakładane na pończochę....
Jak dla mnie bardzo nieelegancko wyglądają buty Open Toe nakładane na pończochę....
chodzi pewnie o takie rajstopki:

Uploaded with ImageShack.us
ja miałam pełne buciki, ale gdybym miala odkryty padec to na pewno nie zakladałabym rajstop. dla mnie to jak skarpety do sandałów ;)
a jaka jest różnica między peep toe a open toe?

Uploaded with ImageShack.us
ja miałam pełne buciki, ale gdybym miala odkryty padec to na pewno nie zakladałabym rajstop. dla mnie to jak skarpety do sandałów ;)
a jaka jest różnica między peep toe a open toe?
Ja miałam z odkrytymi palcami na 12 cm obcasie, bez rajstop czy pończoch. Nie obcierały ale były rozchodzone.