Widok
Operacja na powiększenie członka
Witam. Proszę tutaj o poważne odpowiedzi bo problem nie jest taki mały.Mianowicie mój narzeczony ma niewielkiego penisa. Ale takiego naprawdę mikro bo ma jakies 10 cm we wzwodzie.Nie czuję go w sobie ale on również ma kompleksy.
Ostatnio zaczął wspominać o operacji na co ja się nie zgadzam bo jak sobie tam coś uszkodzi? To co wtedy? Czy orientujecie się czy w jakiś inny sposób mozna powiększyć?
Ostatnio zaczął wspominać o operacji na co ja się nie zgadzam bo jak sobie tam coś uszkodzi? To co wtedy? Czy orientujecie się czy w jakiś inny sposób mozna powiększyć?
Można nieco powiększyć poprzez wstrzyknięcie kwasu hialuronowego ale to dodaje raczej grubości niż długości, w dodatku taki zabieg nie jest ani tani (chyba co najmniej 5tys) ani trwały (max 2 lata), chociaż jak macie problem to myślę, że warto sporóbować. Wydłużanie chirurgiczne zbyt niebezpieczne moim zdaniem. Z drugiej strony, 10cm to jeszcze nie mikro tylko lekko poniżej średniej.
Mozna bez problemu powiekszyć. Znam klinikę która się tym zajmuje. Sama mialam tam zabieg modelowania sylwetki i jestem bardzo zadowolona z efektów. Spróbuj pojść z narzeczonym do kliniki Pawlikowskiego w Łodzi. Jeśli mają wam pomóc to sie nie zastanawiaj. Chociaz na konsultacje pojdzcie na pewno powiedza jak to wszysto od a do z wygląda i wtedy sprawe mozna przemyslec
To rzeczywiście niewielki ale jest dużo sposobów na seks z niewielkim penisem. Na przykład pozycja na jeźdźca. Jest bardzo podniecająca. Nie zgadzaj się na pewno na operację bo rzeczywiście sobie jeszcze coś uszkodzi ;/ Są inne sposoby na powięksanie.Na przyklad tabletki penilarge ( można tak powiekszyć o 2-3 cm).