Widok

Opiekunka Dziecięca - zaopiekuje sie maluszkami

Śródmieście Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam.
Jestem Dyplomowana Opiekunka Dziecięca po szkole medycznej z 9 letnim doświadczeniem i referencjami.Mam 30 lat.Od prawie 5 lat opiekuje sie dziecmi u siebie w domu w Gdyni na ul.Starowiejskiej ( centrum ) na zasadzie 3-4 dzieci.W chwili obecnej jest 2 chłopców wiec szukamy kolejnych towarzyszy zabaw :) Ze swojej strony zapewniam wyżywienie,bezpieczeństwo oraz mile spędzony czas.Jeśli i Państwu zależy by Wasza pociecha rozwijała sie w towarzystwie innych dzieci zapraszam srdecznie do nas.
Czynne pn-pt w godz 7-16.Więcej info udzielę pod numerem tel 504905205 lub ewalipska@onet.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop :)
witam,
w jakim wieku musi byc dziecko?
Generalnie preferuje dzieci chodzące wiec w tym wypadku już dzieci nawet 10-mies :) ,a takowe już mam.Pozdrawiam
a jaka cena
Cena uzależniona jest od ilosci dni i godzin w jakich dziecko miałoby przychodzic.Zapraszam do kontaktu tel 504 905 205
zapraszam :)
hop :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

do góry