Widok

Opinie o O-studio

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
chciałabym prosić Was o opinie na temat fotografii o-studio. W przyszłym roku biorę ślub i planuję skorzystać z ich usług, gdyż bardzo podobają mi się ich zdjęcia ale wcześniej chciałabym poznać Wasze opinie.
Myślałam też o Błażeju Maziarzu wiec jeśli ktoś korzystał z Jego usług, również byłabym wdzięczna za opinię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Może te osoby, które nie zgadzają sie z tą opinią niech się wypowiedzą na forum, a nie tylko zaznaczają kciuka w dół i zadowoleni. Nic mi to nie daje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To co teraz napiszę nie będzie w żaden sposób korespondowało ze sposobem w jaki odnosi się jeden fotograf do twórczości drugiego fotografa na tym forum :) Po prostu nie bardzo odnajduję się w tym całym oczernianiu innych :) Łukasz z o-studio to PROFESJONALNY fotograf oraz wielokrotnie nagradzany fotoreporter, zatem myślę ,iż nie powinnaś się wahać. Zresztą jego fotografie mówią same przez się ;d
Tak mi się w wydaje, że w całych tych poszukiwaniach fotografa, często zapomina się o najważniejszym kryterium, czyli jakości zdjęć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki bardzo za informacje :) Właśnie widziałam jego zdjęcia na stronce i od razu mi się spodobały, a cena też uważam, ze nie jest zbyt wysoka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
niewątpliwie jest dobrym fotografem reporterskim ale napewno nie ślubnym. Bardzo żałuję że mieliśmy go na weselu - zdjęcianie trafione, źle pokardowane , jednych z najważnieszych momentów niema. Zdecydowanie nie czuje klimatu ślubnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdjęcia bardzo dobre na stronie w rzeczywistości są dostarczone o wiele niższej jakości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry