Widok

Opinie o przedszkolach nr.26 (Gołębia) nr15 (Waryńskiego) nr32 (Gdańsk Stare miasto ul. Świętojańska)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny szukam opinii o przedszkolu do którego ewentualnie poszłaby moja córeczka, czekam na dobre jak i złe opinie:)

Pozdrawiam i dziękuje
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaszła pomyłka nr 28 ul gołębiewska
image
moja córka chodzi na Świętojańską i bardzo sobie chwalę. jest już w 5-latkach. panie są super, dyrektorka również. dużo zajęć dodatkowych, dzieci się nie nudzą. piękny duży ogród. jak dla mnie wszystko na plus. i co najważniejsze bardzo dobrze przygotowuje do szkoły.
image image
to może ktoś się wypowie coś na temat Przedszkoli we Wrzeszczu? jeszcze znalazłam przedszkole na ul. Klonowicza (za przychodnią Mickiewicza.
image
Tez interesuje mnie to na Mickiewicza :)
Kolezanki syn tam chodzil i byla zadowolona, ale szczegolow nie znam

Ostatnio robili jakis remont na placu zabaw bo byl okropny, a teraz sa fajne drewniane zabawki :)
Tyle co widze spacerujac :)
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Osiedle Srebrniki (40 odpowiedzi)

Duże założenie powstać ma na granicy Moreny i Wrzeszcza, stąd przyszłe osiedle obsługiwane będzie...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry