Widok

Opinie o sauna vibra belt

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy wiecie może coś o tym pasie wibrującym na odchudzanie? Mam kilka kilo nadwagi i zastanawiam się nad kupnem tego pasa ale nie wiem czy to naprawdę działa i pomaga schudnąć. Proszę o opinię.

Henia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, ja to kupiłam w zeszłym roku i szczerze mówiąc totalna ściema. Nia zauważyłam efektów, używałam tyle co zalecali albo i więcej i żadnych efektów, tylko mój mąż miał ubaw:) Pozdrawiam
Cześć
Dzięki za informacje. Szkoda ze to nie działa. Trudno nie kupie tego.
powodzenia

Henia
na zgubienie brzuszka super jest 6 WEIDERA tylko trzeba być systematycznym i wytrwałym

http://fitness.magicsport.pl/anusia/a6w1390rh9vx.jpg

ja tez to mam i widac efekty kiedy regularnie sie uzywa:) skora jest bardziej jedrna i znika troszke tluszczyku ale trzeba tez stosowaj jakas mala diete albo nie objadac sie poznymi godzinami bo jak sie je i to uzywa to niezbyt cos widac

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry