Widok

Optima S.A - czy ktoś słyszał o tej firmie?

Witam, jak w temacie czy ktoś był na rozmowie w sprawie pracy? czy wiadomo jakie są tam warunki i dziękuje za info. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam w tej firmie, jednak z przyczyn osobistych musiałam się zwolnić.
Jeśli chodzi o klimat w pracy ( ludzi, relacje między pracownikami) to jest w porządku, wszyscy są mili i pomocni.
A na jakie stanowisko aplikujesz?
wiem tyle że od jakiś 3 lat 2-3 razy w tygodniu pojawia się ogłoszenie o tym że poszukują konsultantów więc firma chyba należy do tych najdynamiczniej rozwijających się na świecie
Dziękuje za wiadomość, ja chce wysłać cv na st. w biurze. czy jest tam szansa na umowę o prace? pozdrawiam
Optima to część międzynarodowego koncernu, zajmują się pożyczkami. Stabilny pracodawca, umowa o pracę raczej w standardzie - zlecenie w przypadku konsultantów telefonicznych jedynie. Fajna siedziba, ja polecam;)

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (184 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry