Widok

Orchidea Chwaszczyno!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny standardowe pytanie ale mam nóż na gardle. Kto miał albo będzie miał. Jakie jest menu? Czy jest fajnie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja rezerwowalam 4 miesiace temu i bylo jeszcze kilka wolnych terminow bo widzialam grafik takze moze warto sprobowac. Jesli jeszcze nie macie nic innego zaplanowane to na pewno jakas date ustalicie.

image
image
my mamy wesele 3 maja 2008, termin zarezerwowaliśmy rok wcześniej, dokładnie.... początek czerwca
to był jedyny wolny termin w przedziale maj-październik
być moze mają jeszcze jakieś terminy na marzec, kwiecień lub listopad
ale osobiscie wolałabym troche cieplejszy m-c......
choć nigdy to nie wiadomo

życze powodzenia :-)
[url=http://www.suwaczek.pl/]image
sprzedam La sposę Gaula (rozmiar 36/38, wzrost 160 + obcas)
zadzwoń i zapytaj
Witam!
Orientuje sie ktos czy sa jeszcze jakies wolne terminy w Orchidei na przyszly rok, na sobote?
Pozdrawiam

mamaj
ok:)
mysle ze bedziesz bardzo zadowolona. Ja bylam tam juz wczesniej na weselu. Swietna sala i organizacja. I wszystko dopracowane w najmniejszym szczegole. Odezwij sie jak juz dokladnie bedziesz wiedziala co i jak:)

image
image
no to super, bo ja też z Nią rozmawiałam:) w tym tygodniu wybieram sie na uzgodnienie szczegółów:)
z P.Maryla i to kilka razy i zawsze wszystko nam wyjasnila, pokazala, Nawet pokazywala nam dekoracje przykladowa jaka robia ale powiedziala ze to dostosuje sie do mojej wiazanki.

image
image
monia17, a z kim rozmwialiscie?
zalezy z kim sie rozmawia drogie forumki. Mamy tam wlasnie welese i my co do rozmow informacji i obslugi nie mielismy zadnych problemow. Wszystko dostalismy na pismie. Wiemy ile czego co i jak. Z reszta opinnie bylych Panien mnlodych co do tego lolalu sa zawsze pozytywne. Widocznie trafiliscie na niewlasciwa i nie kompetetntna osobe. Pozdrawiam:)

image
image
My rowniez spotkalismy sie tam z niekompetencja. Na pytanie jakie dania podaja na obiad uslyszałem : "NO jakies tam miesa sa, nie" A kobata z ktora rozmawialismy byla kompletnie zmieszana, a w dodatku cyniczna i ironiczna. Na Pytanie o cene uslyszelismy : "no to zalezy, nie" Tak wiec nie pozostało nam nic innego jak wyjsc stamtad i poszukac miejsca gdzie organizatorowi zalezy nam tym zeby przekonac do siebie klienta. Ale po rozmowie ze znajomymi slyszałem ze sa tam własnie 2 osoby i podobo ta druga Pani jest zdecydowania bardziej otwarta i trywialnie to opkresle gramotna :)

image
a ma ktoś do nich adres meil;lowy, i telefon kontaktowy
My też na 100% rozmawialiśmy z p. Marylą :) Widocznie jest miła dla osób, które przypadną jej do gustu... :))

Z pewnością rozmawialiśmy z panią Marylą.
Dziewczyny, mylicie dwie kobiety! Pani Maryla to osoba, która załatwia formalności zwiazane z podpisywaniem umów i odpowiada na każde zadane pytanie miło i profesjonalnie. Jest jeszcze Pani Ewa, kobieta w stylu "starej kaszubki"- ksiegowa. Zdarzyło mi sie też na nią trafic w zastępstwie za P.Marylę przy podpisywaniu umowy i równiez nie byłam zadowolona. Podtrzymywało mnie tylko to że znam bardzo dobrze salę, obsługę i jedzonko. A właściciel jest jeden, nie dwóch.Pozdrawiam.
też tak myślę, najważniejsze aby inni wspominali nasze wesele z uśmiechem na twarzy
Pozdrawiam :)
image
image
20 lipiec 2007 - Ilonka i Tomuś
Mowia, ze na na 60 ale jak bedzie komplet to podobno jest ciasno:( Nie wiem jak to bedzie. Musimy ograniczyc do 45 na oko zeby byl jakis luz. Probuje sie tym nie przejmowac tak strasznie. To poprawiny a nie wesele. Dla mnie najwazniejsze zeby ludzie dobrze wspominali wesele wlasnie.
w sumie wanoga jest na 60 osób, więc też wszystkich nie pomieścimy, no ale nie zasze wszyscy przychodzą :) z drugiej strony jest to sobota :( ale damy sobie jakoś radę... a na ile osób jest ta sala u góry???
image
image
Ja tez mam wesele w piatek ale 1 czerwca:) Co do poprawin to niestety nikt nie proponowal Wanogi:( Nie wiem dlaczego w sumie. Bedziemy sie musieli pomiescic w tej sali na gorze. Martwie sie tym troszke, bo bedziemy musieli ponad polowe osob "obciac" na poprawinach.
Ja tam będę miała wesele w lipcu, płacilam 130/os., ponieważ to wesele mam w piątek i w Orchidei pracują dwie dziewczyny z mojego przyszlego mężusia strony. Będę miała wesele na 80 osób, a poprawiny w Wanodze...
Jeszcze nie rozmawialam, ale z tego co wiem to ta pani zajmuje sie wystrojem i pokazuje sale, ale za to pani ksiegowa jest bardzo mila...
image
image
do góry