Widok

Orchidea Chwaszczyno!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny standardowe pytanie ale mam nóż na gardle. Kto miał albo będzie miał. Jakie jest menu? Czy jest fajnie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) szczegółów nie podam co i jak, za ile? Ale polecam, znam dobrze tą salę, jast bardzo ładna i na wysokim poziomie a obsługa bardzo profesjonalna. Jedzonko bardzo dobre i wystarczajaa ilość - a zresztą kwestia menu jest do uzgonienia z kierowniczką.
sala orchidea jest super slyszlam same dobre opinie o sali i jedzonku tam, my sami robimy w gryfie a to jest ten sam wlasciciel, piekna odnowiona sala bardzo polecam:)

chyba się przejadę;-)
My mamy we wrześniu tego roku - manu moim zdaniem bardzo fajne, wliczone w cenę ciasta i torty, pokoje dla gości na górze - słowem wszystko czego potrzebujemy. Cena za osobę 140zł.
było parę watków już na temat Orchidei, wstukaj w wyszukiwarkę...

Izdona a ty masz menu? ja mam wesele w kwietniu ale nie mam jeszcze żadnego meni, nie mam czasu podjechać ustalić, wyslałabyś mi co wchodzi w cene 140 zł?

Ja z Orchideą nie mam dobrych skojarzeń. My niestety nie mogliśmy się tam z jedną panią dogadać. Totalnie olewała nas na spotkaniu. Jakby ewidentnie chciała coś w łapę dostać. Dlatego też z tego lokalu zrezygnowaliśmy.

dokladnie babkqa jest beznadzieje.zupelnie brak jej profesjonalizmu.nie dajcie sie dziewczyny omotac tym ile to niby potrzeba porcji miesa na wesele. Sala jest przepiekna, sama chcialam miec tam wesele, ale jak tam pojechalam i zostalam potraktowanan jak gowniara...powiedzialam ze nigdy w zyciu!!!!!I tez nie bede tej paniusi robila dobrej opini :) Jest wiele pieknych sal w trojmiescie i prowadza je osoby ktpre znaja sie na organizowaniu wesel.

Izunia a którego września i ile policzyli za pokoje dla gości. Mogłabyś mi też przesłac twoje menu?
wiper nie MOGĘ znaleźć tych wątków
a my z Narzeczonym bylismy na rozmowie i wpłaceniu zaliczki z rodzicami w sali w Gryfie gdzie niby Ci sami wlascicile i dobrze bylismy potraktowani wszytsko jest pieknie tam, moze to byla inna pani czy co..

Często jest tak, ze nawet właścicieli na oczy nie widzisz, a umowy podpisujesz z pracownikami. Od nich też egzekwujesz co ma sie na stole znaleźć. Ale jeśli Ci nie chcą z Tobą w ogóle gadać, to wstyd. Powinni już dawno personel w tej Orchidei sprawdzić. Kobieta jest spokojna, bo miejsce śliczne, i wie że się sprzeda. Wyraźnie chciałaby z tego jeszcze jakiś profit mieć dodatkowo.. Szkoda.. Wszystkim życzę by na tę drugą panią trafić.

kurcze coraz bardziej mnie ciągnie żeby to sprawdzić!!!!!
Babeczki, menu prześlę Wam jutro, bo nie mam przy sobie:( a wesele 8 września:)
Gartulacje ja chce mieć albo 1 albo 8 września tylko nie wiem gdzie- bo prawie wszystko zajete!
Ja rozmawialam z ta Pania osobiscie i nie odnisolam takiego wrazenia.
Babka bardzo energiczna, elegancka i widac, ze zna sie na rzeczy.
poprosze tez o menu jesli to mozliwe i o koszt od osoby. Bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam:)

Ja bede miala tam wesele 1 czerwca. Moim zdaniem bardzo ladna sala i ogolnie caly budynek. Wyglada jak maly dworek z ogrodem. Ogrod efektownie wyglada wiosna lub latem, dlatego mam ogromna nadzieje, ze nam dopisze pogoda:) Bardzo ladny pokoj dla Nowozencow. Ja za menu place 130 zl/os. Mozna wybrac jedzonko ale proponowane pozycje sa naprawde super i kazdy znajdzie cos dla siebie.
Bardzo dziwne, bo ja ja bylam dowiedziec sie tam to pani marylka uswiadomila mi ze cena jest 145 zł/osoby i menu zmniejszyc nie mozna.to co jest to ma byc i koniec..zero elastycznosci..ktos tu kreci :)

do góry