Widok
dokladnie babkqa jest beznadzieje.zupelnie brak jej profesjonalizmu.nie dajcie sie dziewczyny omotac tym ile to niby potrzeba porcji miesa na wesele. Sala jest przepiekna, sama chcialam miec tam wesele, ale jak tam pojechalam i zostalam potraktowanan jak gowniara...powiedzialam ze nigdy w zyciu!!!!!I tez nie bede tej paniusi robila dobrej opini :) Jest wiele pieknych sal w trojmiescie i prowadza je osoby ktpre znaja sie na organizowaniu wesel.
Często jest tak, ze nawet właścicieli na oczy nie widzisz, a umowy podpisujesz z pracownikami. Od nich też egzekwujesz co ma sie na stole znaleźć. Ale jeśli Ci nie chcą z Tobą w ogóle gadać, to wstyd. Powinni już dawno personel w tej Orchidei sprawdzić. Kobieta jest spokojna, bo miejsce śliczne, i wie że się sprzeda. Wyraźnie chciałaby z tego jeszcze jakiś profit mieć dodatkowo.. Szkoda.. Wszystkim życzę by na tę drugą panią trafić.
Ja bede miala tam wesele 1 czerwca. Moim zdaniem bardzo ladna sala i ogolnie caly budynek. Wyglada jak maly dworek z ogrodem. Ogrod efektownie wyglada wiosna lub latem, dlatego mam ogromna nadzieje, ze nam dopisze pogoda:) Bardzo ladny pokoj dla Nowozencow. Ja za menu place 130 zl/os. Mozna wybrac jedzonko ale proponowane pozycje sa naprawde super i kazdy znajdzie cos dla siebie.