Widok

Orchidea Chwaszczyno!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny standardowe pytanie ale mam nóż na gardle. Kto miał albo będzie miał. Jakie jest menu? Czy jest fajnie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mi proponowano 146 od osoby. juz sie pogubilam!!!!!!!!!!!! no i minimum 120 osób.

Nie mam pojecia kto kreci i szczerze malo mnie to obchodzi. Mam juz wpacona zaliczke i podpisana umowe takze zadne zmiany nie wchodza w rachube. Byc moze kobieta szuka ludzi, ktorych moze naciagnac:):)
wiesz to bardzo prawdopodone. A czy posiadasz moze menu? Jesli tak to bylabym wdzieczna za przeslanie na maila:)

U mnie bedzie niecale 90 osob a ona sama mowila, ze wesele na 110 osob to juz o wiele za duzo jak na ta sale i moze byc scisk. Moze Wy dziewczynay nie potraficie sie dogadywac, co?:) Ja nie mialam zadnych problemów.
Gdzies mialam ale ogólne i sie zapodzialo przy przeprowadzce:( Swojego jeszcze nie wybiaralam. Mam tylko ustalona cene i w takiej bede wybierac jedzonko:)
wiesz co agusiu sam już nie wiem co o tym myślec. Nam powiedziano ze musi być minimum 120 osóob a jak będzie mniej to i tak płacimy za 120. O mały włos nie podpisaliśmy tam umowy. Ta sala jest faktycznie bardzo ładna i bardzo nam się podobała ale na tyle osob nie możeny sobie pozwolic. Jestem bardzo zaskoczona tym co napisałąs. A czy można wiedzieć kiedy podpisywałaś tą umowę?

to co nikt nie ma menu??
koniec lipca/pocztek sierpnia
a.maciejka a Ty jestes z Żukowa albo okolic?

ja mam menu z GRYFa no ale to Ci sami wlasciciele i jedzenie to samo tylko ze ja mam na 60 osob:)

JAK JA CHCIALAM OD PANI MENU TO POWIEDZIALA MI ZE TYLKO PO PODPISANIU UMOWY MOGE DOSTAC DO REKI MENU!!!!!PARANOJA

chyba faktycznie chca ludzi naciagnac chociaz podobno terminy na przyszly rok sa juz pozajmowane. Nie wiadomo w co wierzyc:) Tylko dlaczego kazdemu mowia ci innego?? czy ma ktos tam wesele w czerwcu, lipcu, sierpniu 2008? ciekawa jestem czego teraz sie dowiem:)

Naprawde zastanawiam sie juz czy rozmawiamy o tej samej kobiecie i miejscu:):) Ja na tej sali bylam 2 razy zanim podjelam decyzje i manu mialam do wgladu juz za pierwszym podejsciem. To jest naprawde dziwne...
a może to jacyś twoi znajomi że lepiej cie potraktowali? bo to wszystko jest dziwne....

my tez mielismy menu do wgladu ba nawet dostalismy kopie do domu do skonsultowania przed podpisaniem umowy pani byla mila i bylisma zadowoleni i podpisalimsy umowe w tydzien pozniej:)

CZY WY MOWICIE O PANI MARYLCE I ORCHIDE W CHWARZCZYNIE?BO AZ MI SIE NIE CHCE WIERZYC...MOZE KIEDYS PO PROSTU MIELI INNY STOSUNEK, A JAK JUZ ZOBACZYLI ZE MAJA POPYT NA SALE TO PRZESTALI SIE PRZEJMOWAC KLIENTAMI

nie wiem jak pani sie nazywala tzn nie pamietam;) ale my bylismy na sali w Gryfie ale mowie ze to Ci sami wlasciciele co w Orchideii:)

Ja byłam tam 3 razy - i za każdym razem byłam miło obsługiwana - odpowiadano na każde moje pytanie, dostałam nr kom do p.Maryli i za każdym razem, gdy dzwoniłam z jakimś pytaniem odpowiadała bez problemu czy fochów. I zapewniam - nie jest zadną moją znajomą - ani p.Maryla ani własciciele. A menu dostalam do ręki , ale zapomniałam dziś zabrać z domu:( Poza tym coś musi być w tym miejscu, skoro tak trudno u nich o wolny termin... Sala duż, ładna, ogórd z fontanna i miejscem dla dzieciaczków, pokoje na górze,... No zobaczymy, póki co wszystko jest ok:)
Nam pani Maryla zgasiła światło jak chcieliśmy zrobić zdjęcie sali telefonem - dla rodziców, menu nie chciała dać, w końcu z wielkim fochem pokazała, ale trzymała kurczowo wyszmelcowaną kartkę za jeden róg (fajnie wygladało, jak sobie ją wyrywaliśmy, jak w komedii), i ogólnie czekała, aż sobie pójdziemy. I ciągle rzucała tekstami w stylu "jak ktos jest zdecydowany, to nie potrzebuje takich rzeczy". Całe szczęście, ze mnie ta sala zupełnie się nie podoba, więc nie było dylematu. Tylko się pośmialiśmy.
No juz moglas sobie podarowac ostatni komentarz. Nie zapominaj, ze niektore z nas maja tam wesele. Troche taktu. Sala moze Ci sie podobac lub nie ale wybor innych moglabys uszanowac a nie sprawiac przykrosc glupim komentarzem:(

do góry