Widok

Orchidea Chwaszczyno!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny standardowe pytanie ale mam nóż na gardle. Kto miał albo będzie miał. Jakie jest menu? Czy jest fajnie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spokojnie, nie trzeba zakłafać najgorszego tylko uważnie przeczycac to co podpisaliście. Przecież obowiązjue Was umowa prawda??

Zaczynam sie juz martwic ta cala p. Maryla:):):) Zeby mi nie "wyjechala" w ostatniej chwili, ze cena ulega zmianie ze wzgledu na "cos tam":)
Wtedy bedzie straszna wojna!
Ja też nie mam za dobrych wspomnień po wizycie w Orchidei... Ta p. Maryla też nas potraktowała bardzo nieprofesjonalnie. Tak naprawdę nie chciała zdradzić żadnych szczegółów, mówiła, że to wszystko się ustali przy podpisaniu umowy. Mówiła, że w sezonie od czerwca do września musi być min. 120 osób. Ale widzę, że każdemu co innego mówi :)) Byłam tam pod koniec wrześnie 2006 i nie było już wolnych terminów oprócz listopada 2007, a to mnie nie satysfakcjonowało. Zdjęcia mogliśmy robić bez problemu, nawet film nakręciliśmy :) Bo sala i ogród są fantastyczne! A cena to chyba 140 zł/osoba bez wliczania w to ciast.

Pogadaj z aparciarą, wiem, że zrezygnowała tam z terminu, a miała już podpisaną umowę i wpłaconą zaliczkę.

Chyba stres przedslubny Cie dopadł. "Mnie się nie podoba" to nie jest obelga. Nie lubię takiego wystroju. Innym może się nie podobać wystrój tych sal, które ja uważam za ładne.
Owszem, moze Ci sie nie podobac ale moglas to zostawic dla siebie. Czy Ty bylabys "uradowana", gdyby ktos krytykowal Twoj wybór na forum?
To nie sa moi znajomi:) Nie wiem na czym to polega...
Chyba przesadzasz. Nie podoba mi się i już. Co w tym złego?
No juz moglas sobie podarowac ostatni komentarz. Nie zapominaj, ze niektore z nas maja tam wesele. Troche taktu. Sala moze Ci sie podobac lub nie ale wybor innych moglabys uszanowac a nie sprawiac przykrosc glupim komentarzem:(

Nam pani Maryla zgasiła światło jak chcieliśmy zrobić zdjęcie sali telefonem - dla rodziców, menu nie chciała dać, w końcu z wielkim fochem pokazała, ale trzymała kurczowo wyszmelcowaną kartkę za jeden róg (fajnie wygladało, jak sobie ją wyrywaliśmy, jak w komedii), i ogólnie czekała, aż sobie pójdziemy. I ciągle rzucała tekstami w stylu "jak ktos jest zdecydowany, to nie potrzebuje takich rzeczy". Całe szczęście, ze mnie ta sala zupełnie się nie podoba, więc nie było dylematu. Tylko się pośmialiśmy.
Ja byłam tam 3 razy - i za każdym razem byłam miło obsługiwana - odpowiadano na każde moje pytanie, dostałam nr kom do p.Maryli i za każdym razem, gdy dzwoniłam z jakimś pytaniem odpowiadała bez problemu czy fochów. I zapewniam - nie jest zadną moją znajomą - ani p.Maryla ani własciciele. A menu dostalam do ręki , ale zapomniałam dziś zabrać z domu:( Poza tym coś musi być w tym miejscu, skoro tak trudno u nich o wolny termin... Sala duż, ładna, ogórd z fontanna i miejscem dla dzieciaczków, pokoje na górze,... No zobaczymy, póki co wszystko jest ok:)
nie wiem jak pani sie nazywala tzn nie pamietam;) ale my bylismy na sali w Gryfie ale mowie ze to Ci sami wlasciciele co w Orchideii:)

CZY WY MOWICIE O PANI MARYLCE I ORCHIDE W CHWARZCZYNIE?BO AZ MI SIE NIE CHCE WIERZYC...MOZE KIEDYS PO PROSTU MIELI INNY STOSUNEK, A JAK JUZ ZOBACZYLI ZE MAJA POPYT NA SALE TO PRZESTALI SIE PRZEJMOWAC KLIENTAMI

my tez mielismy menu do wgladu ba nawet dostalismy kopie do domu do skonsultowania przed podpisaniem umowy pani byla mila i bylisma zadowoleni i podpisalimsy umowe w tydzien pozniej:)

a może to jacyś twoi znajomi że lepiej cie potraktowali? bo to wszystko jest dziwne....

Naprawde zastanawiam sie juz czy rozmawiamy o tej samej kobiecie i miejscu:):) Ja na tej sali bylam 2 razy zanim podjelam decyzje i manu mialam do wgladu juz za pierwszym podejsciem. To jest naprawde dziwne...
chyba faktycznie chca ludzi naciagnac chociaz podobno terminy na przyszly rok sa juz pozajmowane. Nie wiadomo w co wierzyc:) Tylko dlaczego kazdemu mowia ci innego?? czy ma ktos tam wesele w czerwcu, lipcu, sierpniu 2008? ciekawa jestem czego teraz sie dowiem:)

JAK JA CHCIALAM OD PANI MENU TO POWIEDZIALA MI ZE TYLKO PO PODPISANIU UMOWY MOGE DOSTAC DO REKI MENU!!!!!PARANOJA

ja mam menu z GRYFa no ale to Ci sami wlasciciele i jedzenie to samo tylko ze ja mam na 60 osob:)

a.maciejka a Ty jestes z Żukowa albo okolic?

koniec lipca/pocztek sierpnia
do góry