Widok

Orkiestra weselna TIMM 1 z Olsztyna - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś słyszał jakąś opinię na temat zespołu nr 1?
wiem, że grają na dwa "timmy" :-) o 2 wiem bardzo dużo, natomiast zastanawiałam się nad 1, ponieważ 2 jest już na nasz termin zajęta.

Dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Heeej :) My mamy podpisaną umowę z zespołem TIMM. Gdzie macie wesele? Jaka data?

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podbijam temat, jak sie bawiliscie przy tych zespolach?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ubiegły czwartek (Boże Ciało) mieliśmy wesele, na którym grał zespół Timm 1. Po pierwszej piosence Tiny Turner gościom opadły szczęki- dosłownie! Wokalistka to profesjanolistka! Znakomicie, z klasą poprowadzone wesele, krótkie przerwy, zabawa do białego rana! Nie wahajcie się! Są warci każdych p[ieniędzy!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A coś więcej? Jakaś sala, foto-video, salon sukni, fryzjer/makijaż. Bo tak mało wiarygodnie jakoś te wpisy wyglądają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mysle nad Timm 1 na kolejny rok. Podobno jest tam nowa wokalistka i ich nowe nagrania maja sie pojawic w przeciagu 2 tyg na stronie.
Panienka czy bawilas sie przy "nowej" czy jeszcze "starej" wokalistce?
Ponoc nowa Pani jest nawet lepsza niz pani z zespoly Timm 2.
Mi polecila ich wlascicielka sali ktora wynajmuje.
Od zespolu zalezy cala zabawa dlatego chce wybrac profesjonalistow, ktorzy pieknie graja, spiewaja, robia krotkie przerwy i ladnie "zaganiaja" gosci do zabawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wesele mieliśmy w Osadzie Danków koło Miłomłyna.
W zespole mieliśmy już nową wokalistkę. Było idealnie! Gości nawet nie musieli "zaganiać" do zabawy, bo sami nie schodzili z parkietu. Ich kilka stylizacji w ciągu nocy też robi niezłą furrorę wśród gości. POLECAM serdecznie. Wejdźcie na ich Facebooka, jest tam sporo pozytywnych opinii, w tym moja :)
Czy ktos ma coś jeszcze do dodania?:)
Na moim weselu grał zespół Timm 2... Naprawdę najlepsza orkiestra!! Wspaniałe prowadzą imprezę, wszyscy bardzo dobrze sie bawili, potrafią zachęcić wszystkich do tańca!!!!

Dobry TIMM to już niestety raczej historia, bawiłem się na jego ostatniej odsłonie,nie polecam, pleyback ze smutnym wokalem.Saksofon to tylko na wizytówce

Zgadzam się z tą opinią grają jakby się zmuszali do tego,słaby zespół może położyć wesele. Najlepsze lata mają chyba już za sobą

tyle błędów w jednym zdaniu. to tyle warta jest twoja opinia.

Nie znam niestety, ale poleceam zespół weselny VOICE z Ostródy https://voice2.pl/oferta/zespol-na-wesele.php mają super repertuar i potrafią poprowadzić imprezę

Timm to wodzirej z magnetofonem zespół to raczej fikcja,porażka

Zdecydowanie nie polecam. Do zespołu muzycznego to sporo im brakuje. Długie przerwy, mało granych piosenek. Wesele zmienia się w imprezę klubową (oczywiście z nastawieniem na większość czasu poświęconego na spożywanie posiłku i odpoczynek).
Timm to gwarancja udanej i hucznej imprezy. Byłem na dwóch weselach, na których grał Timm. To co robi ten zespół to tak zwana "petarda"! Przepiękny wokal, pozytywna energia, krótkie przerwy, idealnie dobrany repertuar, fajne i ciekawe poprawiny... Serio, ten zespół to sztos.
Nie polecam! Grają ciagle tak samo. Dj na poprawiny nie miał żadnego stanowiska tylko grał na białym obrusie a Hmm grał? Raczej siedział i puszczał muzę !
Przereklamowany zespół a właściciel to ham i prostak.

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry