Widok
Ortopeda, problemy z dłonią, dla dorosłego.
Mam jakiś problem ze stawem w jednym z palców od kilku miesięcy, już mnie chyba wizyta u lekarza nie ominie.
Znam samych takich ortopedów, co nawet gdy noga odpada, to na nich wrażenie to nie robi ;)
Znacie kogoś dobrego? Kto zrozumie, że przejmuję się, że paluszek mi się nie zgina?
Znam samych takich ortopedów, co nawet gdy noga odpada, to na nich wrażenie to nie robi ;)
Znacie kogoś dobrego? Kto zrozumie, że przejmuję się, że paluszek mi się nie zgina?
a spróbuj u nich http://www.fizjo.com.pl
ja tam byłem z łokciem
ja tam byłem z łokciem
Hah, niech ktoś jeszcze złośliwie kiedyś napisze o "leczeniu się w internecie"...
Palec szwankował mi pół roku, założyłam wątek na forum, po dwóch dniach siadam do komputera z zamiarem obdzwonienia polecanych ptrzez forumki lekarzy, łapię telefon w dłoń... zaraz, zaraz... jeszcze raz oglądam dłoń... PALEC SIĘ ZGINA, całkowicie normalnie i bez bólu :)
Jesteście lepsze niż Kaszpirowski, dzięki :)
Muszę chyba założyć wątek o gastrologu, może mnie gastroskopia ominie ;)
Palec szwankował mi pół roku, założyłam wątek na forum, po dwóch dniach siadam do komputera z zamiarem obdzwonienia polecanych ptrzez forumki lekarzy, łapię telefon w dłoń... zaraz, zaraz... jeszcze raz oglądam dłoń... PALEC SIĘ ZGINA, całkowicie normalnie i bez bólu :)
Jesteście lepsze niż Kaszpirowski, dzięki :)
Muszę chyba założyć wątek o gastrologu, może mnie gastroskopia ominie ;)