Widok

Ortopeda- uraz, czas oczekiwania..

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Do kobietek, które miały styczność..

Ile się czeka na wizytę do ortopedy, jeżeli przy rejestracji tel powie się, że z urazem (skierowanie jest)..? Uraz był w poniedziałek wieczorem, więc pogotowie odpada.. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na wałowej osobiście trzeba być rano (bardzo rano) mój maz to nawet ok 5 już był, to dostajesz się tego samo dnia, napewno w piątki nie ma ortopedy
Mam na Żwirki i Wigury lub jakaś druga, zapomniałam.. W Gdyni..
generalnie - wydaje mi się że jeśli nie byłaś jeszcze na pogotowiu a naprawde zależy ci na czasie - spokojnie możesz jechac do wojewódzkiego n aizbe przyjęć i powiedzieć że rano cos sie stało, boli cie i niemożesz chcodzić - łącznie ze zdjęciami = ok 2 godziny to zajmuje
O palca chodzi.. Porządnie wybiłam kciuka na siatkówce.. myslałam, ze przejdzie a tu lipa.. :) niestety zauważyliby, że to nie uraz dzisiejszy, czy wczorajszy nawet, bo opuchlizna dużo zeszła..

Także zostaje ortopeda.. :) chyba, że poprawi się do niedzieli, to wtedy nie.. Najgorszy ból (mniejszy już) i złe ułożenie palca..

Może i przejdzie.. zawsze przechodziło, ale tak to chyba nigdy nie wybiłam.. jeszcze "głupia" grałam, zamiast zejść..
no z pogotowiem sie nie da - z tego co wiem to w szpitalu studenckim też jest poradnia ortopedyczna - ale niewiem jaki czas oczekiwania - generalnie z urazem to najlepiej odrazu i na pogotowie, bo najszybciej - teraz jak już masz skierowanie to chyba pozostaje czekać - ewentualnie próbować przy rejestracji że bardzo boli, że po urazie to może sie zlitują i bez terminu cie ktoś zbada
Wiem, wiem.. Moja głupota, że od razu nie pojechałam.. Jak do niedzieli nie przejdzie, to będę dzwonić.. :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

do góry