Widok
O palca chodzi.. Porządnie wybiłam kciuka na siatkówce.. myslałam, ze przejdzie a tu lipa.. :) niestety zauważyliby, że to nie uraz dzisiejszy, czy wczorajszy nawet, bo opuchlizna dużo zeszła..
Także zostaje ortopeda.. :) chyba, że poprawi się do niedzieli, to wtedy nie.. Najgorszy ból (mniejszy już) i złe ułożenie palca..
Może i przejdzie.. zawsze przechodziło, ale tak to chyba nigdy nie wybiłam.. jeszcze "głupia" grałam, zamiast zejść..
Także zostaje ortopeda.. :) chyba, że poprawi się do niedzieli, to wtedy nie.. Najgorszy ból (mniejszy już) i złe ułożenie palca..
Może i przejdzie.. zawsze przechodziło, ale tak to chyba nigdy nie wybiłam.. jeszcze "głupia" grałam, zamiast zejść..
no z pogotowiem sie nie da - z tego co wiem to w szpitalu studenckim też jest poradnia ortopedyczna - ale niewiem jaki czas oczekiwania - generalnie z urazem to najlepiej odrazu i na pogotowie, bo najszybciej - teraz jak już masz skierowanie to chyba pozostaje czekać - ewentualnie próbować przy rejestracji że bardzo boli, że po urazie to może sie zlitują i bez terminu cie ktoś zbada