Widok

Oryginalne wejscie na ślub... polecam :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dam 20% zniżki parze, która zrobi takie show na ślubie :-) Dla mnie rewelacja...

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robienie cyrku z kościoła do mnie nie przemawia.
Niestety nie byłam nigdy w USA.
Ej Błażej!!!!
Jak ja bym sobie zrobil taaakie wejście....,
To wtedy może ja bym Ci dał 20% zniżki za robienie zdjęć na taaakim ślubie....! He?
W sumie wszystko przed nami, dopiero był cywilny.
(17.04) Grzegorz
No kurczaki, szkoda, ze my juz po slubie, bo bysmy sie na znizke skusili ;-) Boskie wejscie... Przynajmniej na luziku, a nie tradycyjnie z nerwem zaciskajacym gardlo...
Cholerka, ze tez o czyms takim nie pomyslelismy ;-))

Pozdrawiam!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Żenada. Widać kto chciałby ze swojego ślubu zrobić kabaret... Chóry Gospel, to co innego - piękna rzecz. Tańce w kościele też. Znam ten klimat nie raz tańczyłam w kościele ("Chrześcijanin tańczy itd). Ale te wygibasy... Bez komentarza.
jak dla mnie super no i orginalnie bo ktoś to wymyślił ale żenadą byłoby naśladowanie a nie wymyślenie czegoś innego. kiedyś widziałam super wersję z USA "pierwszego tańca" a potem pełno polskich skopiowanych i w szoku byłam że conajmniej 10 par zatanczyło te same ruchy co na ypu tube nawet nie raczyli wymyśleć własnych kroków. Orginalnym, trzeba być wtedy to wyjdzie a kopi hmmm.....
zenada na maxa ale takie bzdury to tylko w usa sie sprzedaja
Pozatym to raczej nie jest kosciol katolicki skoro jest kobieta pastor.

W jednej z najpiekniejszych katedr gotyckich w UK w Worcester- oczywiscie podlegajacych pod kosciol anglikanski, jest całe centrum kultury i są pokazy akrobacji, tanca modern, wystawy i inne bajery

klimat kosciola i swietosci nadal stamtad bije , za to nie tchnie smutasem jak wiekszosci kosciolow katolickich w PL, łączy ludzi tym ze jest dla nich, dla ich pasji,zabawy i radosci, jak dom
dla mnie rewelka,

czasem sie zastanawiam dlaczego wszystko tak łątwo obraza uczucia przecietnego katolika? czyżby słaba wiara?
Ja wybralam katolicyzm swiadomie i nic mnie nie obraza, najwyzej zdarza mi sie nie rozumiec czyjegos postepowania :)

a filmik... SUPER
wygibasy to tez rodzaj tanca :))

tak sie składa...

chociaz nie... wygibasy to na bank sprawka SZATANAAAA :D
Prawdziwe ZŁO różu się nie boi.......
Wg mnie bardziej nie na miejscu w kosciele jest biust panny mlodej na wierzchu i przezroczyste gorsety, jak do saloonu - natomiast cieszenie sie i radosny taniec, jak najbardziej na miejscu, rewelacja
a mi się nie podobało ..
...
zenujacy spektakl.
Ale to moze przejsc tylko w pelnej kiczu Ameryce.
dokladnie. gorzej wygladaja panny mlode z cyckami wywalonymi lub w przezroczystych gorsetach. a taniec, coz jest w nim zlego?
kurcze ale jestesmy zacofanym krajem. u nas w kosciolach musi byc grobowa atmosfera :(
taak, świecą biustem przed ołtarzem i księdzem, ale taniec to juz zniewaga..
Super !!!! Z uśmiechem ogladałam do samego końca !!!! Ach ... fajno by było mieć takie wejście !!!
Ślub to szczęśliwy i radosny moment, a w naszych kościołach niestety powaga porównywalna do mszy pogrzebowej :(
Nie rozumiem zgorszenia niektórych panien, bo żadna z tych osób nie zatańczyła w jakis dwuznaczny sposób, a raczej żartobliwie i z ogromniastym poczuciem humoru :)))
okej zgadzam sie ze slub to radosny monent i mozna ciutek weselej do tego podejsc...ja bylam ostatnio na slubie gdzie calą msze grala irlandzka muzyczka i byly smiechy i totalny luz ale zeby zaraz cyrk odstawiac...nie akurat to wejscie bylo do bani...myslalam na poczatku, ze pani mloda zjedzie na linie albo cus....
Nie mam nic do tańca i radości w kościele - żeby nie było nieporozumień, ale akurat to wykonanie do mnie nie przemawia - takie kiczowate show.
Każdy może mieć swoje zdanie, prawda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie sie rowniez podobalo, ale zgadzam sie z tym, ze w naszych Kosciolach raczej by to nie przeszlo, a szkoda... :)
Melrose.com.pl - miałaś świetną suknię !
Pomysł rewelacja!!!!
Przecież ślub to szczęśliwe wydarzenie
No ale również uważam, że niestety u nas nie przejdzie...
Może nie przejdzie w tej formie...
Ale warto się chyba zastanowić, może uda się jakoś złagodzić "amerykańskie" wejście, by nasze polskie nie było takie sztywne - było bardziej radosne, a jednocześnie nie grożące zawałem babci;)
do góry