Widok

Oryginalne wejscie na ślub... polecam :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dam 20% zniżki parze, która zrobi takie show na ślubie :-) Dla mnie rewelacja...

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie ... to jest ślub a nie jakieś szoł.

Brakuje jeszcze konfetii, fajerwerków i tańczących lasek w bikini.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i czym się tak podniecacie? Przecież filmik to zabawna parodia. Jeśli ktoś dał się nabrać to niech zobaczy ten drugi z pseudorozwodu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem tego samego zdania, ślub w kościele to sakrament a nie szopka.
nie chodzi tu o to,ze polacy to sztywniacy ale poprostu to się kłóci dla mnie z dostojnością tego miejsca, a chóry gospel, o których ktoś wspomniał, to zupelnie co innego.
Można się cieszyć, nawet powinno w tym dniu, ale tu ja widzę tylko skaczące pajace
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi też się w ogóle nie podoba...
jak dla mnie, to na weselu jak najbardziej, ale na ślub to nieee...
MI się w ogóle nie podoba.. masakra jakaś..
ja to chyba tradycjonalistką jestem...kompletnie mi się to nie podobalo....
to jest podpucha z tym rozwodem
Mnie się wogole nie podoba, jezeli chodzi o slub koscielny przynajmniej-to jest jak dla mnie wesole wejscie, tylko przekombinowane i wręcz jakies takie głupkowate...tradycyjne jest przeciez bardzo radosne, to mzoe byc dobre ale przy wejsciu na salę weselna
od czasu kiedy zobaczyłam ten filmik to chcę wyjśc za mąż, napewno spapuguje coś od tych ludzi, jak dla mnie bomba, chce zeby moj slub byl mega radosnym wydarzeniem:)

No i przyszedl czas na ROZWOD...

Niespodzianka. Oto rozwod naszej naszej pomyslowej pary :) h ttp://www.youtube.com/watch?v=zbr2ao86ww0
Moim zdaniem pomysl jest fantastyczny. Wykonanie natomiast jest zupelnie nie w moim stylu. Uwazam jednak ze ten klip moze byc swietna inspiracja dla par ktore szukaja alternatywy dla ‘zwyklego’ wejscia na ich slubie. We mnie zdecydowanie obudzily sie pewne pomysly mimo, ze na slub to u mnie juz za pozno....
I nie oburzajcie sie tak dziewczyny. To ze to bylo w kosciele nie oznacza wcale ze byl to slub koscielny. Sama bylam na kilku slubach cywilnych w kaplicach – byl nastroj i szacunek dla miejsca, tyle ze nie bylo ksiedza i ceremonia byla swiecka. A w Polsce – bylam na slubie w kosciele, ktory otwierala piosenka pop-owa, a nie zadna piesn koscielna czy klasyczna i wszystko bylo OK. Goscie nie musieli mamrotac nic pod nosem i udawac ze spiewaja, a ksiadz chyba tez byl zadowolony - w kazdym razie nie narzekal :)
odpowiednie czy nie to juz kwestia gustu i poglądów, ale jak już bym robiła coś takiego to wybrałabym ludzi którzy czują muzykę i tanczą z poczuciem rytmu, a tam kilka osób zawaliło cały "show" bo byli za sztywni ;-)) za mało luzu było też u niektórych....
hmm.. no widziałam.. nic nie mówię :) dlatego napisałam, że "być może chyba" "przypadkiem" .. pewności nie ma... mi prywatnie bardzo podobają się takie oryginalne- ale wejścia na salę weselną lub pierwszy taniec :)
ale jeśli to na prawdę prawdziwe wejście i się komuś podoba.. to czemu nie :)
pozdrawiam :)
@ szczesliwamezatka

A widziałaś ten film do końca? To reklama agencji... zrobiona na podstawie oryginału.
a ja sie bardzo wzruszyłam a to była naprawde super gdybym byłą na takim ślubie byłby to najpiękniejszy ślub jaki widziałam :) ( oczywiście zaraz po moim )
To jest Chris Brown - Forever :D
Też podoba mi się ta piosenka.
a czy ktoś zna może wykonwcę utworu do którego tańczą?Super muzyczka:)))
niestety ale to chyba tylko mistyfikacja a nie prawdziwy ślub... czy to przypadkiem nie są ci sami ludzie, ten sam uklad taneczny... piosenka na pewno ta sama

http://www.smog.pl/wideo/27997/niezapomniana_impreza_rozwodowa/

takze chyba jednak nawet w usa pozostaja (na szczescie) przy bardziej tradycyjnych sposobach wejscia do kosciola :)
Jeśli Kościół Katolicki dla niektórych to żałoba, smutek, zrzędzenie starszych babć to się pytam po jaką cholerę bierzecie Ślub kościelny, skoro potraficie dostrzec te rzeczy a innych nie??? ......niestety jak dla większości ma dla Was znaczenie ramka, oprawa, szkoda......ja nie jestem ani za ani przeciw takiemu wejściu, ale nie komentuję i to negatywnie miejsca w którym będę brała Ślub, bo to sama to miejsce sobie wybrałam....żenua....
do góry