Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, jakie są koszty ogrzewania - mieszkanie ok 75 m, parter
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napiszcie prosze jak idą roboty w 2 szeregu? wiem ze teraz idą elektryka z hydrauliką , a jak z ociepleniem i dachem ? Ja robie sobie ogrzewanie podłogowe w salonie zamiast grzejników , kto wie jak wychodzi lepiej/ taniej ? tradycyjne czy podłogowe?
Podobno dach i okna juz sa. Wiec licze na pierwsza polowe do odbioru. Co do ogrzewania ciezko mi powiedziec co taniej wychodzi.My mamy mieszkanie gorne niewzielismy podlogowego troche dla nas drogi jest montaz. Zostajemy przy tradycyjnym ogrzewaniu.
hej przyszli sąsiedzi:)bedziemy mieszkac w szeregu nr 7- ktos jest z tego rowniez?mam pytanko,a wlasciwie moj 7 letni synek czy bedzie mial kolegow w podobnym wieku?dla niego to powazna sprawa a i ja przynzam ze fajnie byloby miec sasiadke z podobnymi problemami hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My bedziemy z drugiego szeregu.mamy 3 dzieci :-)) do tego bardzo duzo kupilo rodzin z dziecmi wiec napewno znajdzie przyjaciela:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowe forum naszego osiedla już działa. Zapraszam wszystkich mieszkańców do dzielenia się opiniami. Wspólnie rozwiążemy wszystkie teraźniejsze oraz przyszłe problemy na naszym osiedlu. Razem możemy więcej - http://banino.phorum.pl/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania w budynku nr 9. Dzisiaj jadę obejrzeć jak to wszystko wygląda.
Może jest ktoś kto również planuje kupić mieszkanie w tym budynku a chciałby się podzielić ciekawymi informacjami, chętnie poczytam :-)
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Czy ktoś odebrał już mieszkanko w budynku nr2 ciekawa jestem jakości wykonania i czy mieszkanka zostały oddane w terminie?
W 2 szeregu odbiory są na koniec maja więc jeszcze troszke...
dziekuje za odpowiedz my czekamy na szereg 4 ma byc na koniec grudnia i wlasnie dlatego pytam o punktualnosc w oddaniu)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam,

i jak spodobał się budynek nr 9? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Okolica bardzo ładna. Jeśli chodzi o szeregowce, to już wprowadzili się pierwsi mieszkańcy, a kolejne budynki powstają, wydaje się, że budowa szybko idzie. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne :-)
Witam przyszłych sąsiadów ;)
Synek będzie miał napewno koleżankę gdyż mamy 6 letnią córkę i też będziemy mieszkać w budynku nr 7 ;))) już się nie mogę doczekać! A pod którym nr nędziecie Państwo mieszkać?
pozdrawiam...
Witam, chcialabym przestrzec wszystkich kupujących w firmie 7 niebo!!!Uwaga bo dom z marzen moze okazac się istnym 7 pieklem,!!!!!! To nazwa jest adekwatna do jakosci i obsugi w tej firmie....Oczywiscie na poczatku jest milo i pieknie, tylko zeby zlapac klienta...Pozniej tylko gorzej...:(((.Materialy sa bylejakie i oszczedzaja na kazdym kroku...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13
A opinie o 7 niebie to tylko tak ze slyszenia czy na wlasniej skorze doswiadczone?
heh, konkurencja nie śpi ;)
a tak na poważnie ,- jak narazie kontakt z 7niebem super - aż jestem pełna podziwu , bo przy tak wielu klientach nadal są dla mnie super mili , jakość obsługi super -mimo że mnie już "złapali" prawie rok temu :)
więc bla bla bla oni źli , drogi złe , samoloty hałasują i inne głupie wypowiedzi na forum - nie wiem czy konkurencji , czy zazdrośników
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

do ~mieszkanka 7 piekla:(((

A na czym to dokładnie Pani zdaniem oszczędzają?
pewnie jedno i drugie a chyba tych zazdrosnikow to wiecej zal im ze Banino sie rozbudowuje i coraz wiecej mieszkancow bedzie .w 7 niebie kontakt naprawde wzorowy i bardzo milo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to co tu pisze ta Pani nie ma nigdzie pokrycia :) deweloper super , kontakt wręcz wzorowy na każdym etapie budowy ,a materiały i wykończenie i zaangażowanie ludzi pracujących w tej firmie 5+ , naprawdę polecam , najlepszy jest tekst : właściciel jeździ po wsi i zgrywa ważniaka hahaha Pozdrawiam Panią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak dobrze wie ktory to wlasciciel chyba nic nie robi ta Pani tylko stoi przy plocie i obserwuje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry