Widok

Osiedle Rodzinne

Witam Mam pytanie Czy ktos kupił mieszkanie na osiedlu rodzinnym w Baninie.Co sądzicie o deweloperze? Proszę o opinie. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam więcej pytań:
Czy przy zakupie nieruchomości płaci sie podatek za zakup mieszkania? tj 2% wartości mieszkania. Czy oplatę notarialna i ile wynosi?
Jaki jest koszt umowy przedwstepnej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podatku się nie płaci na rynku pierwotnym ( na wtórnym owszem), opłata notarialna w zależności od wartości nieruchomości - za mieszkanie ok 2500 , umowa przedwstępna - my płaciliśmy 5000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytanko do osób które już odebrały mieszkania ... czy były jakieś poprawki? jakie są stałe opłaty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witajcie!!!
!zamierzamy kupic szeregowiec w domu nr 26 A na OR. mamy synka w wieku 6 lat i pytanko czy bedziemy mieli sasiadow rowniez z dziecmi w wieku naszego synka?;)pozdrawiam serdecznie i czekam na wiesci od nowych sasiadek:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
No to gdzie będziecie w końcu mieszkać??? W budynku nr 7 czy w szeregu nr 26, bo wczesniej piszesz że w budynku nr 7 więc się zastanów!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zlosc pieknosci szkodzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tez bede mieszkac z dziecmi w 26. MAm troje 6, 7 i 2 .Ktos jeszcze z dziecimi?
czy ktos wie gdzie najblizej osiedla rodzinego beda takie sklepy jak biedronka lub Lidl? lub gdzie bedzie najblizsza stacja benzynowa???prosze o podpowiedzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jest juz biedronka,zaraz przy wjezdzie na pszenna.
Witam wszystkich czy ktos moze slyszal o firmie Marsol z Luzina ktora buduje domy w bliskiej odleglosci od 7 Nieba???moze ktos juz kupil?prosze o informacje:)
a z której strony?????
Ja słyszałem. Gości był u mnie, chciał kupić ode mnie działkę, a teraz stawia kolejnego bliźniaka na sąsiedniej..
kupiłam domek od Marsol, wszystkie formalności bardzo ok, bez żadnych problemów, da się dogadać z deweloperem. Wiadomo, nie obyło się bez drobnych usterek, ale nie ma idealnych deweloperów. Ogólnie mogę polecić. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wymień prosze drobne usterki jakie były , na co zwracać uwagę ?
Do Iron...
no włąsnie jestesmy zainteresowani zakupem szeregu ktory buduje p. Marek z firmy Marsol. Słyszałam ze chcial kupic ta niezabudowana dzialke przed "nasza" a my zastanawiamy sie co bedzie na niej docelowo stało( czy to twoja dzialka, ta po lewej stronie od wjazdu na Różana, przed słupem wysokiego napiecia?) Zamierzasz sie tam tez budowac?;) jakby co to pisz na e-maila :lokatorzy100@wp.pl
Dzieki z góry za info!!!
Do Sisi!!!
To w takim razie chyba bedziemy sasiadkami, bo my tez zamierzamy tam kupic domek. Napisz jak sie mieszka. Czy sa na ulicy dzieciaczki, bo ja mam synka w wieku 6 lat. W ktorym domku mieszkacie, bo nasz bedzie sie dopiero budowal;)
halo halo! piszecie nie na tym forum co trzeba
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktoś już odebrał mieszkanie w 2 szeregu ? Odbiór na Maj a mamy lipiec!!!
to maja az takie opoznienie? to niedobrze :(
odbiory miały być na koniec czerwca i są tylko należy zadzwonić i się umówić z kierownikiem budowy
do góry