Widok

Osiedle na przeciw Armii krajowej-ponownie ruszyła budowa -proszę o pomoc

Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktoś z Was oriętuje się jaki deweloper buduje osiedle nie opodal byłej skarbówki ,jak schodzi się z chełmu przez Mosir ,budowa stała przez parę lat a teraz znowu ruszyła ,nigdzie nie mogę znaleść informacji na ten temat .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba masz na myśli górskiego osiedle pochulanka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wielki dzięki -zgadza się
tak to przy ul pohulanka. Miejscówka chyba taka sobie, bo głośno od A.K. nawet jak masz okna z drugiej strony, to myślę, że przez te bloki się wszytsko niesie w około, poza tym tam jest serpentynka z bruku i dużo aut tam jeździ więc niezaleznie gdzie masz okno masz głośno .
Natomiast jeśli chodzi o dojazd do głownych ulic to fajnie. Raz dwa i jesteś na Kartuskiej, na stare miasto można iśc pieszo w 10-15 min.
Tak, to Pohulanka. Więcej na temat tego nowego osiedla tutaj http://mieszkania-gdansk.pl/inwestycje/osiedle/pohulanka-gdansk-srodmiescie-gorski,116

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

do góry