Widok

Ośrodek Adler/Zgorzałe

Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wesela w tym ośrodku? Nam wydaje się, że jest to fajne miejsce, ale nie mamy kompletnie żadnych informacji czy obsługa i jedzenie jest oki. Napiszcie coś proszę:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image
my robimy tak na ok. 85 osób. Znajoma tam miala wesele i bardzo sobie chwaliła. Jedzenie smacze i dużo, zostało sporo nawet po poprawinach.

image
image
a wy na ile osob robicie wesele?
Sali nie będziemy stroili dodatkowo, gdyż ona sama w sobie jest suuper,więc dod. wystrój byłby kiczowaty:)
Witam! mam wesele w Adlerze 27 .06.09 i też szukam opini na ten temat ,może już się ktoś znalazł kto miał tam wesele????
jw :)
Może znajdzie się jeszcze ktoś, kto ma informację ta temat tego miejsca...
no mi sie tez bardzo podoba,i wogole polozenie jest super.Jak pogoda dopisze to juz niczego wiecej nie trzeba :)

sala sama w sobie jest piękna :)
sama nie wiem. chciałabym zobaczyć wcześniej jak ta ich dekoracja wygląda i ewentualnie dołożyć coś swojego jak zajdzie taka potrzeba
a jak z dekoracja sali?sami bedziecie ja dekorowac czy zostawiacie to wlascicielom osrodka?

HOP :)
My robimy tak: dla części gości, tych raczej pewnych rezerwujemy my. A pozostali dostaną informację że mogą sobie wynająć. U mnie większość gości będzie z kaszub więc pewnie część będzie wracać do siebie do domu
no my raczej tez autokar,bo pomimo tego ze wiekszosc bedzie samochodami to wolalabym miec pewnosc ze wszyscy spokojnie dotra na miejsce bez nerwow ze gdzies sie nie zmieszcza.Nie wiem tylko jak z domkami,ile ich wynajac,bo wlasciciele osrodka chcieli zeby juz w marcu dac im znac ile chcemy,a ja mysle ze to troche za szybko zeby kazdego sie pytac czy zostanie na noc czy nie.My mamy ślub w czerwcu :)

Hej, zastanawiamy się nad aukokarem...no ale zobaczymy bo i tak większość gości chyba będzie samochodem. Poprawiny będą :) Wybraliśmy godzinę wstępną 13-17
hej nikka 22, my planujemy na ok 100 osob,ale zobaczymy ile sie wykruszy i ile w rezultacie zostanie.Slub mamy w kosciele w Gdansku,wam z ta Stezyca pewnie duzo bedzie wygodniej.A organizujecie jakis transport dla gości do Stezycy z Gdanska?Robicie poprawiny?

jw:)
jw :)
Do Ali: A wy na ile osób macie? Ślub będzie w kościele w Gdańsku? My mamy w kościele w Stężycy
Ja jestem z Gdańska. Oboje z narzeczonym kochamy jeziora i lasy stąd to miejsce. Sala od razu wpadła nam w oko. No i możliwość noclegów dla gości to duży plus. My mamy we wrześniu na ok. 90 osób.
do góry