Widok

Ośrodek Adler/Zgorzałe

Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wesela w tym ośrodku? Nam wydaje się, że jest to fajne miejsce, ale nie mamy kompletnie żadnych informacji czy obsługa i jedzenie jest oki. Napiszcie coś proszę:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Nikka 22 my tam bedzimy mieli wesele w czerwcu,podoba mi sie tam bardzo ale nie znam zadnych opinii.A na ile osob robicie wasze wesele?I skad wogole jestes?Szczerze mowiac myslalam ze nie ma wiecej takich co tak daleko od trojmiasta wesele chca robic :))

???
Dziekuję. My mamy wesele 19.09.2009. Mam nadzieję że wszystko będzie oki
Niewiem jak teraz tam jest ale znam to miejsce bardzo dobrze sprzed kilku dobrych lat i jeśli chodzi o samo miejsce to mogę polecić w 100% - miejsce i okolica cudowna!!!! Z tego co zobaczylam na stronie internetowej poprawilo się dużo na korzyść więc myślę , że jeśli chodzi o organizację imprez powinno być ok czego życzę!!!!
hej, ja za dużo nie wiem. mam tam wesele w czerwcu. moi znajomi mieli w ostatnim czerwcu i generalnie sobie chwalili, a ci którzy uczestniczyli w zabawie też chwalili wystrój i inne aspekty. Może nikt więcej tu nie słyszał o tym ośrodku, nie zawsze znajdziesz informacje o każdym miejscu. pzdr

Może ktoś się jednak znajdzie???
NIC A NIC??? MOŻE SIE KTOŚ JEDNAK ZNAJDZIE?
Nikt nic nie słyszał???
do góry