Widok

Ośrodek Adler/Zgorzałe

Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wesela w tym ośrodku? Nam wydaje się, że jest to fajne miejsce, ale nie mamy kompletnie żadnych informacji czy obsługa i jedzenie jest oki. Napiszcie coś proszę:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super Olcik, czekam-y!!! :DDD
Ja byłam wczoraj i otrzymałam informację iż dodatkowa porcja mięska na osobę kosztuje 6,5 zł. Wejdę na internet za jakiś czas dziś to napiszę co się dowiedziałam, może komuś się przyda. Mam też kilka fotek. :)
tzn każda dodatkowa porcja mięsa
trzecia porcja mięsa kosztuje 8 zł
Mania co do pakowania, to w natłoku spraw, problemów zapomnieliśmy o pojemnikach na jedzenie, ciasto. Poratowali nas właściciele, bo akurat jakieś mieli. Jeżeli chodzi o pakowanie jedzenia, to niestety sami musieliśmy się tym zająć.
do Lucy:)

Adler serwuje Coca-Colę, Fantę i Sprite o ile się nie mylę. Nie są to jakieś powiedzmy odpowiedniki. Zdziwiłam się jak ktoś napisał, że picia zabrakło już po godzinie 20.00. U nas impreza trwała do 5 nad ranem i napoje non stop do tej 5 były donoszone. Poza tymi napojami była woda z miętą i cytryną, soki w dzbankach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześc Dziewczyny :)
Nie było mnie tu dawno, ale wszystko nadrobiłam (przeczytałam) od swojego ostatniego postu i chciałabym odnieśc się do kilku spraw ;)

OlLESIA, przepraszam, że tak późno odpowiadam na Twoją prośbę, ale co tego tematu, który założyłam odnośnie dekoracji w Adlerze (przypomnę, że prosiłam w tym temacie o oferty firm, które Adlera znają i go dekorowały), ale nie odezwał się nikt (ups, poza jedną firmą, która poprosiła o mojego maila - podałam, ale jak dostałam ich ofertę, to...od razu pomyślałam, że nieźle kasują, więc nie kontynuowałam korespondencji). Możliwe, że po tym poście - odświeżę ten temat :))
Teraz ja mam pytano do Ciebie, czy dowiedziałaś się, jak to jest z kosztem tej trzeciej porcji mięska dla osoby? ;) Kurcze, no ja się waham, czy wziąc tą 3-ą porcję, czy dodatkowo żurek na poprawiny... Ech!

AK - i co postanowiłaś z tą dekoracją kwiatową? Kontaktowałaś się jeszcze z innymi (lub jeszcze raz z tymi samymi) kwiaciarniami w Stężycy?

KAROLINKA29 - z Twojej koncepcji najbardziej przypadł mi do gustu pomysł z tymi jabłuszkami-winietkami, reszta (np. te biedronki czy słoneczniki "utopione" w małych wazonikach...) - niestety mniej :(

MANIA - może to głupie pytanie, ale...czy Adler pakuje Nowożeńcom to jedzonko, które zostaje? bo nie ukrywam, że chciałabym popróbowac wszystkiego, a zdaję sobie sprawę z tego, że podczas wesela z tym apetytem i czasem na jedzenie może byc różnie ;))
i jak u Ciebie było z tymi żywymi kwiatami? :) miałaś jakąś firmę dekorującą czy zamówiłaś bukiety w kwiaciarni i sama je ułożyłaś?

KIKA - jakie to napoje serwuje Adler (chodzi mi o nazwy, jakosc, np. czy jest to prawdziwa Cola czy coś "Colo-podobnego") i czy jest ich na pewno pod dostatkiem?

Do WSZYSTKICH :DD - Dziewczyny, czy któraś z Was organizuje lampiony nad jeziorem oraz czy wg Was - ten stół wiejski jest opłacalny??? (pytam, bo moi Znajomi opowiadali ostatnio, że ich sala też miała w ofercie taki stół, ale oni zrezygnowali, bo mogli zrobic sobie na własną rękę - wyniosło to ich ok. 400zł, ale ponoc zrobili taki "full-wypas", chociaż ja zapamiętałam głównie pierogi :DD ).

Pozdrawiam serdecznie!
Dziewczyny te co miałyście wesele w tym roku, macie może już jakieś zdjęcia?? Jeśli tak to bardzo Was proszę o przesłanie choć paru na Olcik_1986@o2.pl ! :)
Dziękuję za odpowiedź!!!

miłego przygotowywania :)

Pozdrawiam,

Monia.
Jeżeli zamawiasz u nich owoce, to Ci je ładnie dekorują, wycinają etc. Z tego co wiem wliczone jest to już w cenę:)
Hej,

Czy dekoracje w owoców są dodatkowo płatne? Czy wliczają się w cenę samych owoców? Mam tam ślub w sierpniu i zastanawiam się czy zamawiać takie dekorację, ale skoro mówisz, że mają to można u nich... kwestia ceny i wyglądu... mogłabyś wrzucić jakieś zdjęcia? Na forum lub na mojego maila? monika.j0@op.pl

Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź i zdjęcia.

Monika.
Czy ktoś z Was będzie zamawiała w adlerze stół wiejski? co taki stół zawiera?
własciciel powiedzial ze sala jest klimatyzowana,a czy chodzio mu o to wielkie pudlo nas stolem Pary Mlodej to mozemy sie tylko domyslac. brzydko to wygada,ale oby bylo skuteczne przy sali z tarasem z tak pieknym widokiem:)
Sowa a ta klimatyzacja to chodzi Ci o tą dmuchawkę nad miejscem Pary Młodej czy zrobili na całej sali??
Klimatyzacja juz jest:)
miałam tam swoje wesele wszystko wyszło idealnie, sala piękna, widok z tarasu bajeczny na 90 osób nie było ciasno, jedzenie przepyszne ciasta i owoce mieliśmy z adlera, dekoracje jakie robią z owoców robi wrażenie, obsługa bardzo miła kelnerki roznosiły wódke i nic nie brakowało jedyny minus to klimatyzacja.
dziewczyny byłam tam w maju na weselu ,wesele odbyło się w środę było super . rozmawiałam z szefową ta co ma ciemne włosy nie pytałam się o imię i faktycznie są w tym pomieszczeniu dwie pary drzwi , ale polecam sale naprawdę piękna okolica i cudownie było.
Tak można mieć pieska tylko na sale z nim oczywiście wchodzić nie można ale w domku jak najbardziej :)
nie róbcie z ludzi złodziei...........................miałam tam wesele i uwierzcie, właściciele wszystkiego pilnują
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co do alkoholu i drugich drzwi (o ile takowe istnieją) to co za problem zrobić plombę na drzwiach lub zostawić kamerę w tym pomieszczeniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry