Widok

Ostrzeżenie dla dawców nasienia - Deutsche Samenzentrale

Przestrzegam przed rejestrowaniem się jako dawca nasienia na podstronie niemieckiej centrali nasienia Deutsche Samenzentrale. www.bank-nasienia.com
Po wpłacie kaucji okazuje się, że trzeba na własny koszt robić liczne badania genetyczne (kariotyp, mukowiscydoza itp.) kosztem kilkuset do tysiąca złotych. Informacje te są skrzętnie ukrywane zanim nie wpłaci się kaucji 100zł. Jeśli chcesz zostać dawcą to zapraszam tylko i wyłącznie do polskich placówek.
Jednocześnie proszę o informacje, czy ktoś z Was nabrał się na tą samą ofertę (swojego czasu zamieszczoną w ofertach pracy, na stronie www.gumtree.pl), czy udało mu się odzyskać wpłaconą kaucję i czy tak samo jak mi kazano mu przed ustaleniem pierwszego terminu spotkania zrobić takie badania własnym sumptem. Będę wdzięczny za informacje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, hej Kolego! Czemu zamiesciles tak informacje dla forum dla kobiet? To nas w koncu nie dotyczy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponieważ nie widzę wątku "mężczyzna", a opcja"hobby" czy "sport" wydała mi się mniej adekwatna do tematu. Liczę, że jakoś moje pytanie trafi do zainteresowanych, choćby poprzez miłe panie. Tak czy owak zamieściłem mój wątek na różnych forach, na wszelki wypadek. A co proponujesz lepszego Katarzyno jeśli już mowa o tym forum?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje wspolnie zglosic sprawe na policje i wystapic w procesie zbiorowym aby dla zasady ukarac tych oszustow
Po rozmowie z rzecznikiem praw konsumenta zrozumiałem, że nie da się wskórać zupełnie niczego. Firma nie ma przedstawicielstwa w Polsce, ani obiektu ani osoby, która byłaby zarejestrowana w KRS. Ponadto nie chroni nas w tym wypadku prawo UE, ponieważ (i to najlepsze ze wszystkiego) owa niemiecka firma Deutsche Samenzentrale ma siedzibę w Szwajcarii (a ten kraj nie należy do UE)...
Doprawdy nie wiem, co jeszcze można w tej sprawie zrobić.
Pozdrawiam.
Aha.. jeszcze na dodatek administratorzy dwóch stron z ogłoszeniami o pracy (z Trójmiasta i z Anonsów) zablokowali moje ogłoszenia ostrzegawcze o tef firmie. Bardzo chętnie spotkam się z tymi klocami z Deutsche Samenzentrale dla osobistej konfrontacji dowodów. A administratorów owych stron prosiłbym najpierw o sprawdzenie prawdziwego pomówienia o rzekome pomówienie, zanim zadziałają, bo pozwalają tym samym nabierać innych.
chłopie .... wez chociaż wstydu oszczędź innym ok ?
Pride Fight Championship
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Deutsche Samenzentrale oraz ag-rek agencja reklamowa to oszuści , prowadzi to niejaki roman wieczorek , uważajcie na takiego typu ogłoszenia.
Próbuje windykować rejestrację w agencji , tyle że nie ma do tego prawa !!!!
Sławku, jestem za .Tylko czy ktoś się jeszcze zgłosi . Ludzie schowajcie wstyd do kieszeni , wiadomo czasy są kiepskie to każdy szuka zarobku i na tym inni zyskują -oszuści .
Więc reasumując Panowie i Panie , jeśli padliście ofiarą Ag-rek agencji reklamowej lub Deutsche Samenzentrale to proszę o zgłaszanie się tu na forum .
Im więcej nas tym lepiej .
Dodam iż jeszcze to :
Wieczorek und Partner Ltd
Arcade Avenue 34
N3 2JU London
SWIFT/BIC: WELADEDDXXX
DE94512308000000014933

to jedno i to samo , oszuści .......więc takie chwasty trzeba rwać z korzeniami .
Ludzie , nie dajmy się okradać !!!
Zgadza się ,dużo ludzi naciągaja-prowadzą również agencję ag-reg modelek,za rejestrację w serwisie pobierają 50 złotych,jeśli nie wywiąże się z umowy nakładają kary pieniężne i grożą wpisem do rejestru długów....jutro idę z tymi ich przepisami do biura porad obywatelskich niech sprawdzą kto lub co za tym stoi i jakie maja prawa pokrzywdzeni.Jak dowiem sie wiecej napiszę na forum konkretniej.
tu adres do strony na której jest nawiązanie do tematu http://peb.pl/off-topic/804492-roman-wieczorek-windykacja-dostaliscie-cos-takiego-2.html .Jest tam również wzmianka o pościgu tej hm osoby przez prokuraturę listem gończym.

Bardzo Duże Dzięki

Siema. Bardzo duże dzięki za to ogłoszenie bo chciałem wpłacić 100 zł. Koleżko co wymyśliłeś ten temat na forum bardzo Ci dziękuję należy Ci się duże piwo.

Inne tematy z forum Kobieta

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Hiszpańska mucha (30 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (5 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

do góry