Widok

Osw BAŁTYK - STEGNA - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanie czy ktoś ma jakieś świeże opinie na temat ośrodka i organizacji tam wesel...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byliśmy ostatnio gośćmi w Ośrodku Wypoczynkowym Bałtyk. Odbyło się tam wesele mojego bratanka.Troszkę byliśmy zniesmaczeni... Najbardziej "zabawną" sytuacją było to, że na poprawinach było 2 kelnerów, którzy i tak nie wiem po co tam byli bo goście jak i stara para młoda musieli obsługiwać się sami. Nikt po całej uroczystości nie pomógł pozbierać pozostałości po zabawie np. napoi, posiłków. Najgorsze było to, że goście pomagali młodym sprzątać...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie cyrkowcy tylko iluzjonista i to bardzo sympatyczny.Nie tylko pokazuje sztuczki,ale także bawi gości którzy biorą w tym udział.Miła niespodzianka, BRAWO!!! Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapomniałam dodać. Młoda Para ma krótką sesję z "wyczarowanymi" gołąbkami. Zdjęcia wyszły super. Oczywiście rzecz gustu,ale serdecznie polecam.Wszyscy goście świetnie się bawili i milo wspominają niespodziankę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania i Krzysztof wystawili opinie w różnym czasie z jednego komputera
Nie wiem czy mogę temu zaufac, nie wiadomo czy dotyczy to tego samego czy różnych wesel.W każdym bądź razie proszę aby każdy kto chce coś napisac , pisał prawdę, gdyż ma to pomóc w organizacji tej jednej jedynej nocy, a nie zaszkodzic
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyprawiałem wesele w Bałtyku w Lutym 2014. Szczerze polecam! Wesele było na 140 osób i uważam, że to optymalna liczba na tą salę, tak, żeby nie było ścisku, ale też żeby nie było wrażenia pustego parkietu. Zespół Labirynt mieliśmy wzięty z polecenia pana Mariusza, prezesa ośrodka, idealnie dopasowali się do charakteru wesela i gości - poprowadzili na prawdę rewelacyjną imprezę - o 4 rano parkiet był jeszcze pełny tańczących gości. Do jedzenia żadnych zastrzeżeń, bardzo dobre, w ilości nie możliwej do przejedzenia przez całe wesele i poprawiny. Obsługa kelnerska szybka i sprawna. Generalnie mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce do organizacji wesela.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry