Widok
Byliśmy ostatnio gośćmi w Ośrodku Wypoczynkowym Bałtyk. Odbyło się tam wesele mojego bratanka.Troszkę byliśmy zniesmaczeni... Najbardziej "zabawną" sytuacją było to, że na poprawinach było 2 kelnerów, którzy i tak nie wiem po co tam byli bo goście jak i stara para młoda musieli obsługiwać się sami. Nikt po całej uroczystości nie pomógł pozbierać pozostałości po zabawie np. napoi, posiłków. Najgorsze było to, że goście pomagali młodym sprzątać...
Ania i Krzysztof wystawili opinie w różnym czasie z jednego komputera
Nie wiem czy mogę temu zaufac, nie wiadomo czy dotyczy to tego samego czy różnych wesel.W każdym bądź razie proszę aby każdy kto chce coś napisac , pisał prawdę, gdyż ma to pomóc w organizacji tej jednej jedynej nocy, a nie zaszkodzic
Nie wiem czy mogę temu zaufac, nie wiadomo czy dotyczy to tego samego czy różnych wesel.W każdym bądź razie proszę aby każdy kto chce coś napisac , pisał prawdę, gdyż ma to pomóc w organizacji tej jednej jedynej nocy, a nie zaszkodzic
Wyprawiałem wesele w Bałtyku w Lutym 2014. Szczerze polecam! Wesele było na 140 osób i uważam, że to optymalna liczba na tą salę, tak, żeby nie było ścisku, ale też żeby nie było wrażenia pustego parkietu. Zespół Labirynt mieliśmy wzięty z polecenia pana Mariusza, prezesa ośrodka, idealnie dopasowali się do charakteru wesela i gości - poprowadzili na prawdę rewelacyjną imprezę - o 4 rano parkiet był jeszcze pełny tańczących gości. Do jedzenia żadnych zastrzeżeń, bardzo dobre, w ilości nie możliwej do przejedzenia przez całe wesele i poprawiny. Obsługa kelnerska szybka i sprawna. Generalnie mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce do organizacji wesela.