Widok

Ovarin - która zaszła po nim w ciaże?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Staram się i staram i nic :( Lekarz zdiagnozował u mnie PCOS, stąd brak ciązy :( Pocieszał że to nie wyrok :( Zapisał Ovarin i diete https://ovarin.pl/dietetyk-radzi/ która na tym zaszła w ciaże? On mówi, ze to skuteczne, ze tak niejedną pacjentke poprowadził do 2 kresek ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam Tak zgadzam się ja brałam Ovation i do tego falvit mama 2 razy dziennie rano i wieczorem ,regularnie i miesiąc później test wykazał mi dwie kreski dziś moja córeczka ma 6 miesięcy i jestem szczęśliwą mamą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja starałam się ponad 2 lata. Po jednym opakowaniu ovarinu zaszłam. Niestety w 9 tyg ciąża obumarła ale 2 miesiące później znowu byłam w ciąży. Nie wiem czy ten suplement pomógł czy to tylko zbieg okoliczności ale Jestem mama
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli jednak udało się po ovarinie?? A długo się Pani starała o ciążę?
Zrobiłam test i wyszły 2 kreski chociaż ta druga trochę bladsza, ale zrobię jeszcze beta hcg dla pewności
Ja też biorę 1 opakowanie i też się spóźnia, mam bardzo ciężkie i wrażliwe piesi, co jakiś czas mam ból jak na początek okresu, ale jeszcze nie dostałam. Biorąc ovarin wydaje mi sie że czułam owulacje bo miałam bardzo kłócić w jajniku raz lewym A raz prawym.
Witaj. Jak udalo sie Tobie to osiągnąć ?
Tylko ovarin??..
A ile brałaś tabletki anty bo ja tez sie staram o dzidziusia?
Mi spóźnia sieokres już ponad 2 tygodnie czy to normalne biorę Ovarin

Jak dlugo Pani leczyla hiperprolaktynemie?ja juz rok biore dostinex i ovarin i niestety bez skutku w międzyczasie miałam laparoskopie i histeroskopie przy której usunęli mi torbiel. Już trace nadzieje

U mnie ciąża podczas drugiego opakowania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie ciąża podczas drugiego opakowania.
Mam jajniki z cechami PCOS. Mi udalo sie zajść w ciążę podczas stosowania 2 opakowania ovarinu. Pierwszy raz bardzo wyraźnie czułam moment owulacji. Dziś moj synek ma juz 14 miesięcy
Ja zaszłam.ogolnie mam endometrioze i zawsze musze miec menopauze sztuczna zeby wyczyscic wszystko a czasu mam na zrobienie dziecka malo...do 6 miesiecy bo znowu endo wraca i ovarin pomaga :) pierwsza ciaża po 3 miesiacach stosowania a teraz druga i po miesiacu zaszlam :)

Gratulacje, też mi pomógł Ovarin, na prawde skuteczny jest. Pomógł już niejednej kobiecie wyregulować hormony i zajść w ciążę

Ja leczyłam hiperprolaktynemię dostinexem, dodatkowo ovarin. Początkowo brałam 1 tabletkę ovarinu dziennie, jakoś w niego nie wierzyłam. Po 2 miesiącach stwierdziłam ze wezmę tak jak w ulotce, 1 tabl rano i 1 wieczorem. Pewnie zadziałał tez w dużej mierze dostinex, ale zaszłam. Jestem w 7tc:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mi właśnie ginekolog polecił brac Ovarin, a jak czytam opinie o nim zaczynam wierzyć . Że i mnie się uda końcu zajśc w ciąże ...

Ja juz stosuje ovarin 3 miesiące, jak na razie brak ciąży, jednak łagodniej przechodzę okres i nie mam plamień w trakcie cyklu jak to bywalo wcześniej. Nawet bez staran dobre tabletki na unormowanie cyklu

No bo Ovarin jest skuteczny. Nie zaszkodzi, a wielu kobietom już pomógł. Połowa sukcesu to wyregulowac gospodarkę hormonalą, a potem to już z górki...powodzenia

Na pewno tłuszcze ograniczyłam , zaczęłam jesc delikatniejsze rzeczy, dużo produktów z błonnikiem spożywam, zrezygnowąłam z produktów zawierających mąke. Soli nie używam dużo. Niby nic , a pomaga. dużo warzyw wprowadziłam do diety, kefiry, jogurty naturalne, warzywa strączkowe. Schudłam sporo i własnie Ovarin brałam i mnie się udało.

Brałam ovarin jak mialam totalną burze hormonalną, o dziecko staralismy sie 2 lata ale mialam nieregularny okres, koszmarne PMS i niskie libido. Po ovarinie sie wszystko ustabilizowalo i po 3 miesiacach sie udalo :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (66 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

do góry