Widok

PANNY MLODE 2004-spotkanie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wpadlam na taki pomysli co Wy Panienki Mlode (i przyszle i byle:)) na to abysmy sie spotkaly na "przedweselne pogaduchy",takie przy piwku....
pogadamy sobie o naszych przygotowaniach przedwselnych,obawach....poradach itp...
Przepropwadzilam sie do Gdanska niedawno i szczerze mowiac chetnie spotkalabym sie z kobietkami na tzw. babskie pogaduchy....a jest o czym....CO WY NA TO PANNY MLODE 2004 TROJMIASTA??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak najbardziej pasuje mi termin 28-29 luty na Targach Ślubnych w Gdańsku. No dziewczyny to ile nas wkońcu jest (chętnych na spotkanie)???
Mi tez pasuje spotkanie podczas targów w Gdańsku ;) Może byś sobotnie popołudnie lub cała niedziela. Pozdrowionka i do miłego....
Nasunęła mi się jedna myśl: głodnemu chleb na myśli. Normalni ludzie raczej takich skojarzeń nie mają. A Ci co je mają zaglądają na odpowiednie strony co polecam autorce tego ambitnego tekstu.
Ale fajnie... Mam nadzieję że będziesz na spotkanku i uda nam się wcześniej pogadać. A zdjęcia macie może w Foto-Mirze?? Pozdrawiam serdecznie.
zapraszam na sesje fotograficzne w studio. Bezpłatna, niezobowiązująca prezentacja prac u Was w domu lub w studio na Przymorzu jak wygodniej. Szczegóły na www.findesiecle.republika.pl
Pozdrawiam
Na spotkaniu raczej nie bede bo wyjezdzamy na narty z mężem(mamy już od czerwca cywilny) a zdjęcia mamy tam gdzie mówisz.pozdrowienia
A SUKIENKE JUZ MASZ??
a gdzie te targi beda ?
ciekawa jestem kto sie kryje pod tym wiele mowiacym adresikiem e-mailowym. Jedno wiem pomyli(a) grupe:(
Holiday Inn na przeciwko dworca glownego w Gdansku....
:))))))))))))))
jeszcze nie. Ale mam za sobą pierwszy maraton po salonach. Zanim się zdecyduję pewnie jeszcze trochę czasu zejdzie... A jak u Ciebie z sukienką?? A po za tym czy macie już wszystko porezerwowane? (kamera, auto, itd?) Bo my na razie skończyliśmy na sali, kościele i fotografie....
Rozumiem Was dziewczyny, że organizacja wesla to ważne zadanie, ale cz nie przesadzaie troche. Weselicho za pol roku a Wy mówicie jakby to było za tydzien. Czy nie wystarczy rozpocząć przygotowań na 3 m-ce przed. A może wiazankę już zamówiłyście????
nie wystarczy bo wiekszosc restauracji ma pol roku przed juz terminy zarezerwowane
Byłam w zeszłym tygodniu i przymierzałym pierwsze cztery:-))) Jedna z nich bardzo mi sie podobała ale jeszcze bede sie rozgladac a kupie po powrocie w marcu. mamy sale, kosciol i foto w studiu.Rozgladam sie za foto (apropo pleneru)i niewiem kiedy zaczac inne rzeczy np.auto czy juz teraz. Zaczniemy w marcu intensywnie mam nadzieje ze zdazymy.pa
My rezerwowaliśmy salę 10 miesięcy przed ślubem i już wtedy na sierpień był tylko jeden wolny termin. Po za tym miesiące letnie są najbardziej oblegane i zaczynając organizację wesela 3 miesiące wcześniej można co najwyżej zadowolić się "resztkami". Tym bardziej jeżeli się pracuje....
a czy Pan:))) juz organizowal wesele i slub????????????
chyba nie wiesz ile z tym zamieszania i "roboty"....fajne miejsca na wesele juz 3 miesiace przed sa wszystkie pozajmowane....sukienke np na maj -juz w lutym ciezko znalezc krawcowa(dobra) zeby ja uszyla:))))wymieniac dalej
wychodze z zalozenia ze sam slub jest stresujacym przezyciem wiec wszystko chce miec przygotowane wczesniej zeby sie juz chociaz dodatkowo nie stresowac
pozdrawiam...:))))))))i fajnie ze sie pojawil meski punkt widzenia:))
wiec mamy kochane termin....
28-29 luty TARGI....ustalimy jeszcze godzine i konkretny termin.....
ile nas....
Wiola
Hanka
Mimi
Agi
Kizia
Madziorek
Kalina
Anemonka
Anita
no...no...ladna grupa:))))
super juz sie ciesze
Witam Cię Anito!!!Masz świetny pomysł z tym spotkaniem. ja wychodze za mąż 31 lipca, niby troche czasu jeszcze jest ale już panikuje czy wszystko uda się załatwić. Podstawowe sprawy hotel i kosciół już mamy zarezerwowane. Najbardziej przeaża mnie wybór sukienki i nie wiem gdzie ich szukać. Słyszała że można wypożyczyć sukienke za połowe jej wartości, sukienka jest tylko 2 razy wypożyczana. Takie rozwiazanie interesuje mnie najbardziej. Może wiesz gdzie są takie salony w trójmieście? Jak już ustlicie jakąś date spotkania to chętnie się dołącze i podziele własnym nabywanym doświadczeniem.Pozdrawiam Anka
ja tez mam 31lipca ;-))) w Katedrze Oliwskiej, a Ty? ;-))
ja mam ślub w Kościele św. Brygidy w Gdańsku. Za pózno zaczeliśmy wszystko organizowac i nie moglismy znalesć restauracji na 100 osób w sierpniu i dlatego ten termin. Nie jestem przesądna więc lipiec bez ,,r" mi nie przeszkadza!
do góry